sunnuntai 14. lokakuuta 2018

Roopen tassukuulumiset

Roope:

Henkilökunta unohti eilen tyystin kertoa ne tärkeimmät uutiset höpistessään ihan jostain muista jutuista. Siispä vaadin, että tänään pitää kirjoittaa uusi postaus. 

Tassuni on nimittäin nyt sen verran terve, että kauluri on otettu pois! KURRRRNAU!
Nyt voimme poseerata taas ylväästi kaulurittominaParasta eläinlääkärireissulla oli se, että meidän molempien hampaat tarkistettiin. Arvatkaas mitä? Minä sain 6 kuukautta lisäaikaa ilman eläinlääkärikäyntejä, koska hampaani olivatkin niin hyvässä kunnossa. Sen sijaan Ilmo joutuu takaisin eläinlääkäriin parin viikon päästä ihan yksin. Muahhahahhahahahah!

Roope: "Ja sillä välin kun kärsit siellä lääkärissä, minä taas rentoudun kotona". Ilmo; "Nyt ei kyllä mee kissanherkut tässä perheessä ollenkaan tasan!"
Ilmo: "En halua hammaslääkäriin! Mulla on kaikki hampaat vielä suussa tallella!"

Roope: "Psst Ilmo, muistatko sen yhden kerran, kun eläinlääkärireissu jäi kesken, kun minua ei pystytty nukuttamaan. Rimpuilet vaan mahdollisimman paljon kun lähestyvät sen piikin kanssa, niin pääset pälkähästä"
Ilmo: "Hyvä idea!"
Henkilökunta kuvasi lyhyen videon meidän eläinlääkärireissulta ja loppuviikon kauluritunnelmista.

Videolla kuulette myös minun ja Ilmon mielipiteen eläinlääkärikäynnistä (se on se kohtaus, jossa juttelemme keskenämme auton peräkontissa):14 kommenttia:

 1. Onnittelut Roope, sulla menee nyt hyvin! Teidän kuorolaulanta kertoi kyllä mitä tykkäsitte käynnistä - Pepsi ja Max

  Aivan ihana video, kun näkyi poikien lisäksi paikallista rakennustyyliä, puita ja isoja teitä! Että tuollaista siellä siis on :o - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan menekin! ;) Ilmon hammaslääkäri on jo ylihuomenna. Muahhahhahaha. T: Roope

   Juu tällaista! Ja aika lyhyt pätkä tuohon videolle lopulta päätyi. Pitäisi ehkä joskus ottaa kissat (valjaissa) seuraksi ja käydä kuvaamassa enemmänkin ulkoa -Ihminen

   Poista
 2. Kauluri on ällöö! Onneksi sait pois.
  terv
  Ilona

  VastaaPoista
 3. Ihana video! Miten ne voikin noin totella koppaan menossa??! Ei tulis kuuloonkaan meillä, tai monessa muussa paikassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat ruokitaan aina kopassaan, niin ne eivät ole ainakaan vielä hoksanneet, milloin saa ruokaa ja milloin joutuukin eläinlääkäriin :)

   Luulen myös, että kissat kokevat olevansa turvassa kopassaan, kun menevät eläinlääkärilläkin ollesaan ihan kiltisti käskystä sinne. Muita käskyjä Roope ja Ilmo eivät oikein stressitilanteessa tottele.

   Poista
 4. Voi miten ihanaa, että saitte voidetta ja se on auttanut!♥ Ja olipas kivaa nähdä teidän huudeja - tuli tehtyä taas sellainen minimatka ihan kotisohvalta. :) Ensi kerralla kierrätte vielä jonkin kiertoreitin, jonka varrella parveilee koaloita ja kenguruita. :) Hienosti pojat menivät tosiaan koppaan - meillä eivät edes namit auta, vaan Hupsut haistavat, milloin ollaan oikeasti lähdössä jonnekin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tassu on ollut nyt ihan terve jo monta päivää ♥ Roope ja Ilmo eivät jostain syystä ole vielä hoksanneet, milloin koppakäsky tarkoittaa eläinlääkäriä. Tai ehkä se kopassa olo ei kissoja juurikaan stressaa, vaan enemmän vasta siinä vaiheessa, kun ollaan jo autossa.

   Koitan saada yhden koalavideon ensi kuukauden postaukseen :) Pitää taas tehdä jokin vuosikooste, kun ihan pian tulee jo kaksi vuotta täyteen täällä oloa.

   Poista
 5. Ylätassut Roope! Tosi hienoa kun pääsit kopasta. Tiedän ettei se ole kiva. Onneksi ite jouduin pitämään sitä vaan 6 päivää.
  - Eddie -

  Pojat, kiitos todellisista kommenteista. Mä raportoin myös yhtä tarkkaan autossa.
  - Pate -

  Me tykättiin katella teidän kotomaisemia!
  - Rudi & Eppu -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos teille kommenteista ja ylätassut myös sinne!
   -Ilmo ja Roope

   Poista
 6. Hienoa, että tassu on parantunut ja kiva katsella vähän kesäisempiä maisemia.

  VastaaPoista
 7. Ihana video! Pena tuli katsomaan oikein tarkasti, ja taisi vähän vastaillakin videolla kuuluvaan jutteluun. :D

  VastaaPoista
 8. Voi Roope, Roope! Niin luottavaisena vielä hyppäsi kaulurin perään! :'D

  VastaaPoista