torstai 15. marraskuuta 2018

Veljekset erillään ensimmäistä kertaa

Ilmo:

Reilu meininki täällä taas. Ilmon sorsiminen jatkuu.

Sanan "eläinlääkäri" taisin kuulla, mutta miksei henkilökunta koskaan muista varoittaa etukäteen noista käynneistä?

Oli ihan tavallinen aamu. Roope sai ensimmäisenä ruuan koppaansa ja rouskutti sitä tyytyväisenä. Viipotin innoissani omaan koppaani aamupalan toivossa. Kun Roope söi vieressä herkkuaamiaistaan, napsautettiinkin minun koppani kiinni ja henkilökunta kantoi sen kohti hurisevaa juttua.

"Vuosisadan kylmäverisin huijaus! Murustakaan en saanut!"
Ikinä, IKINÄ ei ole käynyt tällaista juttua, että velipoika saa kotona syödä tuoretta lihaa ja minut viedään yksin Kissanpistimöön!

Kun saavuimme perille, hetken oli oikeastaan ihan siedettävää, kun hoitaja otti minut vastaan. Henkilökunta yllättyi kovin, kun jopa rupesin kehräämään siinä silitysten lomassa. Oli oikeastaan kiva, ettei Roope ollut jakamassa huomiota ja kerrankin sain kaikki rapsutukset ja kehut vieraalta tyypiltä.

Sitten henkilökunta lähti ja ikävyydet alkoivat. Minut siirrettiin toiseen huoneeseen. Muistin Roopen vinkit ja koitin rimpuilla kaikin voimin vastaan, mutta jotenkin ne mokomat onnistuivat taas pistämään yhden piikin suoraan tassuun. Auts!

Loppukäynnistä en oikein muistakaan mitään. Henkilökunta sanoo, että olin hyvin närkästyneen kuuloinen kotiinpaluumatkalla.

Kotiin tultuani kävi ilmi, että Roope oli tietysti makoillut koko päivän aurinkoläntissään hädin tuskin huomaten, että velipoika oli kadoksissa. No, tuli se sentään moikkaamaan vähän huolestuneen oloisena, kun minut tuotiin takaisin kotiin.

Sain myös tassuuni siteen, jonka avuliaasti näpersin pois noin kahdessa minuutissa, jottei henkilökunnan tarvitsisi vaivautua 


Jos jotain ikävää, niin jotain hyviäkin puolia:

1) Hampaat ovat nyt puhtaat. Henkilökunta lupasi, että vielä tulee se päivä, jolloin Roope viedään hammashoitoon ja itse saan löhöillä tyytyväisenä kotona. MUAHHAHAHHAHAHAHHAHAA!

2) Piikin sisältämä aine oli ilmeisen tehokasta tavaraa. Loppuillan kellahtelin hyväntuulisena lattialle selälleen aina kun henkilökunta tuli vähänkin rapsuttelemaan.

14 kommenttia:

 1. Mikä huijaus!!! Tosi törkeää! Saitko meidän sähköpostin? - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 2. Ihan yksin jouduit kiduttamoon! Mut kun sä nukuit, niin ei se sitten niin kauheaa ollutkaan. Hassua, että siellä toisella puolella palloa on ihan samanlaisia tassusiteitä kuin täälläkin 😀 Onneksi meillä kissoilla on hyvät välineet niiden poistamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, olisi edes ollut koalakuvia tassusiteissä :D
   -ihminen

   Onneksi poisto oli melkoisen helppoa, niin ei tarvinnut kauaa kärvistellä tuon kanssa.
   -Ilmo

   Poista
 3. Kait teit jo valituksen moisesesta huijauksesta suureen kissaneuvostoon? Me tullaan ainakin seuraamaan oikeudenkäyntiä ja puolustamaan Ilmo sua. Moista viekkautta ja vääryyttä ei saa pieni kissa hyväksyä.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai semmoinenkin on?! Nyt heti kirjoittamaan valitusta.....
   -Ilmo

   Poista
 4. No nyt oli kyllä melkoista viekkautta käytetty, hyväuskoista kissapoikaa huijattu oikein urakalla! Mutta onpahan kiiltävän valkoiset hampaat :)

  VastaaPoista
 5. Kauhee huijaus! Kai sait ees ekstraherkkuja sit illalla, kun olit ihan kellahduskunnossa?
  -P&P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän sain onneksi herkkuja, mutta lisääkin olisivat voineet antaa.
   -Ilmo

   Poista
 6. Kissanpistimö! Voi kauhee, mikähän paikka sekin on ? :-D
  Mutta jos se piikki auttaa saamaan rapsutuksia ja kellahtelemaan mukavasti, niin mikäs siinä sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kissa saisi päättää niin uudestaan en kyllä menisi siltikään.
   T: Ilmo

   Poista
 7. Sitä päivää odottaessa Ilmo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä.. pitääpä kysellä niiltä, että joko ne on tarkistaneet Roopen hampaat uudelleen.

   T: Ilmo

   Poista