sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Villahousuhaaste

Varmaan muistatte vielä elokuussa blogissa kiertäneen tassuhaasteen. Mekin osallistuttiin haasteeseen, jolloin yllätykseksemme tassuja enemmän kommentteja keräsi Ilmiksen pörheät villapöksyt. Sandra ehdottikin kommenttiboksissa, että seuraavaksi voisi tulla villahousuhaaste.

Siispä nyt marraskuussa, kun osa Suomesta nauttii jo pikkupakkasista ja valkeasta lumipeitteestä, on sopiva aika kuvata villiksien tämän hetkinen tilanne ja haastaa teidät muutkin esittelemään kissojen villahousut.Ensimmäisenä villahousunsa esittelee Roope. Kissa suosii kohtuullisuutta ja käytännöllisyyttä, joten Roope on kasvattanut itselleen keskimittaiset villapökät. Näillä pärjäilee hetken parvekkeella miinusmerkkisistä lämpötiloista huolimatta.Roopen villahousut ulottuvat sesongin mukaan trendikkäästi saappaisiin asti. Keskimittaiset karvat eivät laahaa maata, vaan jättävät käytännöllisesti pöksyt kuiviksi etelän olemattomissa lumimäärissä tarpoessa.

Ilmo taas suosii hieman koreampaa ja näyttävämpää villahousutyyliä. Siksi talven lähestyessä kissa on päätynyt muun karvan kasvattamisen sijaan pidentämään pelkästään villahousukarvojaan. Lumenvalkea väri tuo sopivasti kontrastia muuhun turkin väriin, jolloin pöksyt hohtavat pimeässäkin kilometrien päähän.
Ilmon villikset ovat pörheydestään huolimatta suhteellisen lyhyet pituudeltaan. Tyylin täydentää tumman teräksenharmaat saappaat, joiden kastumista Ilmo varoo viimeiseen saakka.Millaisia villapöksyjä teiltä löytyy?

26 kommenttia:

 1. Oi miten ihania villapöksyjä <3 Tähän haasteeseen on pakko tarttua, koska meidän pojilla on myös aika komeat villapöksyt vaikka välillä niitä on jouduttu leikkelemään.. Onneksi ovat kasvaneet :3 En vaan tiedä miten saan pöksyt kuvattua, noh haastetta kerrakseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ragdolleilla on kyllä upea turkki! Ei ollut kuvauskohde helpoimmasta päästä, kun kissat ovat yleensä joutuneet poseraamaan toisinpäin :) Kokeilin heitellä nappuloita lattialle ja syönnin jälkeen ottaa nopsaa kuvia, niin sillä tais onnistua pari otosta.

   Poista
 2. Voi ihania pöksyjä teillä ♥ Tähän tartutaan, kunhan saadaan pöksyt tuunattua kuvauskuntoon ;) NeitiCassisen peffa huopaantui hieman "eilisestä ulkoilusta märässä lumessa"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Cassista :) Teillä näyttää olevan siellä ihan kunnolla lunta! Täälläkin näkyi pieniä hippusia maassa, mutta ei vielä mitään sen kummempaa.

   Poista
 3. Hienot villahousut! Pitääpä koittaa ottaa Jaden villiksistä kuva jossain vaiheessa, nyt ne ei ehkä ole ihan kuvauskunnossa kun jouduin juuri pari viikkoa sitten leikkelemään niitä hieman..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on näiden villiksien huono puoli. Ilmonkin villahousuissa oli ties mitä hiekkahippuja ja piti ihan kunnolla harjata ne, ennen kun kehtasi ottaa kuvan.

   Poista
 4. Upeet villapökät!! Ilmolla tuo kontrasti saappaiden ja pökien välillä on kyllä tosi kaunis!
  Nättejä kisuja olette ^_^
  Katotaan saanko meidän neiti hienohelmaa näyttämään brittipöksyjä, eivät kyllä noin hienot ole!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Oispa hauska nähdä miltä brittipöksyt näyttää!

   Poista
 5. Suostuisikohan Lilli esittelemään julkisesti villahousujaan, täytyy pitää pienet neuvottelut rouvan kanssa ;)

  Mutta komeet pöksyt teillä pojilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kannattaa ehdottaa ensin hienovaraisesti. Näin julkinen housujen esittely ei ollut meidänkään pojille ihan itsestäänselvyys.

   Poista
 6. Ihan huippua, että villishaaste on nyt heitetty! :-D Ilman muuta mekin osallistutaan, vaikka Nupulla on nyt vähän nyrhitty malli sairastelun jälkeen. Ihanasti teidän pojat ovat sommitelleet villapöksyt saappaisiin - ja Ilmolla oli tuossa sen ekassa kuvassa ihan täydellistä catwalk-esittelymeininkiä. :)

  VastaaPoista
 7. Upeita pöksyjä teillä! Loistokuva tuo kolmas alhaalta. Me ei pärjätä tässä kisassa, mutta tietysti mami yrittää kuvata meidänkin pökät nyt. Voi olla, että ei anneta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Teilläkin on varmasti tosi hienot pöksyt, vaikkei oliskaan niin ylipörröiset kuin meillä. Ainakin on taatusti käytännöllisemmät!

   Poista
 8. Hienoja pöksyjä! ♥ Ilmo poseeraa ensimmäisessä kuvassaan tyylikkäästi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Ilmo on välillä aikamoinen keimailija. Sopii tällaisiin muotikuviin :P

   Poista
 9. Huippuhaaste! Pitää yrittää vaania kissoja kameran kanssa, jos saisi pöksyjä kuvattua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva juttu! Teillä onkin melko monet kuvaukselliset pöksyt siellä.

   Poista
 10. Onko Ilmo harkinnut mallin uraa kun noin hienosti esitteli pöksyjä? :D Hienot ja lämpimän näköiset villikset molemmilla! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Joo, Ilmon vois laittaa kyllä mallikouluun. Varmaan tykkäisi semmoisesta.

   Poista
 11. Hienot pökät! Voisin kokeilla kuvata Paven pöksyjä joku päivä. Jackson ei tällä hetkellä oikein edusta ajetulla turkillaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, Jackson näyttää tosi hyvältä ottaeen huomioon viime viikon tapahtumat! Ja onneksi on jo parempaan päin.

   Poista
 12. Upeat pöksyt väriltään ja muutenkin, sanoi ihminen

  VastaaPoista