lauantai 21. maaliskuuta 2015

Suljetun lipastolaatikon mysteeri

Henkilökunta on viime päivinä ihmetellyt miten on mahdollista, että kissat ovat löytyneet olohuoneesta leikkimästä sulkakepillä, joka on huolellisesti takavarikoitu kissoilta kuvassa näkyvään ylempään lipastolaatikkoon. Työpöydän laatikko näyttää siltä, ettei siihen olisi koskettukaan, mutta salaperäisesti sisällä ollut sulkakeppi on teleportannut itsensä laatikon uumenista olohuoneen lattialle.

Ilmo mittailee katseellaan salaperäistä lipastonlaatikkoa
Ensin henkilökunta epäili, että olisi työntänyt kepin vähän liian pitkälle laatikossa niin, että kepin saisi jotenkin napattua työpöydän takaa. Kurkistus työpöydän taakse selvensi kuitenkin, että laatikko on täysin umpinainen takaa päin.

Tänään henkilökunta söi kaikessa rauhassa aamupalaa keittiössä, kun yhtäkkiä havaitsi, että kissoja ei näy eikä kuulu missään. Roope ja Ilmo tykkäävät seurasta ja torkkuvatkin melkein aina samassa huoneessa ihmisten kanssa. On siis löytynyt jotain todella kiinnostavaa tekemistä, mikäli kissat jaksavat lymyillä pitkään toisessa huoneessa.

Ja selvisihän se lopulta, kuinka tässä tapauksessa Roope on onnistunut metsästämään laatikkoon piilotettuja leluja olohuoneen lattialle:

6 kommenttia:

 1. Melkoista puuhastelua... Toivottavasti eivät jää jumiin tonne kun leluja metsästävät. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan :D Luultavasti laatikko ei herätä enää niin paljon kiinnostusta, kun lelut siirtyivät parempaan talteen.

   Poista
 2. Rosvokissa! On ne fiksuja otuksia. :)

  VastaaPoista
 3. On ne vaan fiksuja! Tuosta saisi mamille myös kivat sydämentykytykset kun koittaa etsiä kissaa eikä sitä löydy mistään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D joo, ei olisi heti tullut mieleen etsiä kissaa työpöydän laatikosta,

   Poista