sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Kirkkaassa päivänvalossa

"Jopas häikäisee!"On viimein kevät! Lisääntyvä valonmäärä on ilahduttanut sekä kissoja että ihmisiä. Henkilökunta on tyytyväinen, koska saa parempia kuvia ilman, että jaksaa vieläkään opetella kameran valkotasapainoasetusten säätöä tai kuvanmuokkausta. Kissat ovat tyytyväisiä, koska asunnosta löytyy uusia, ihanan lämpimiä aurinkoläikkiä. Roope vaihtoikin aamulla suosikkiloikoilupaikkansa patterin vierustan keittiönpöytään, johon sattui osumaan se paras ja isoin auringon paahtama kohta. Valitettavasti aamupalalle tullut henkilökunta ei halunnut syödä kypsentämätöntä kissaa ja Roope saikin sitten etsiä talon toiseksi lämpimimmän paikan.

Roope tähyilee parvekkeella


Kuten monella muullakin kissanomistajalla tuntuu olevan, löytyy myös Roopen ja Ilmon kotoa parveke. Parvekkeella ei kuitenkaan toistaiseksi ole juuri muuta sisustusta kuin vanha tv-taso ja kuihtunut kanerva. Kissat ovat satunnaisesti käyneet parvekkeella, mutta koska lasit alkavat vasta suunnilleen henkilökunnan vyötärön korkeudelta, ei parvekkeella ole kovinkaan paljon nähtävää pienille kissoille. Siispä henkilökunta keksi väliaikaissisustaa parveketta pienellä raapimispuulla.

Koska puita oli vain yksi, leikkivät Ilmo ja Roope raapimispuunvalloitusta - kumpi pääsee ensin tähystämään


Lopulta Ilmokin pääsi kurkkimaan naapuruston koiranulkoiluttajia

Saapuva kevät sai myös henkilökunnan pohtimaan valjasasioita ja laittamaan sähköpostia Vänttiselle. Pian luukusta kolahtikin kahdet valjaat. Tosin Ilmon valjaat joudutaan vielä vaihtamaan, kun kaulalenkki oli aavistuksen verran liian pieni. Ensin on tarkoitus harjoitella valjaiden käyttöä sisällä. Jos hyvin käy, pääsevät kissat kokeilemaan valjaita ulkonakin viimeistään pääsiäisen aikoihin rauhallisemmassa ympäristössä.

Roopen valjaat ja talutushihna

4 kommenttia:

  1. Kevät! ♥ Kiva tähystystorni kisuilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kiva, mutta vähän lyhyt ja aika paljon saa tasapainoitella. Ehkä tuonne voisi kesäksi viedä vähän isommankin puun, kuten teillä näyttää olevan. :)

      Poista