sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Kissanpesupäivä

Kissojen sunnuntai sujui jälleen leppoisissa tunnelmissa. Imurissa ei ollut taaskaan riittävästi pelkäämistä yhdelle päivälle, vaan kissat vietiin myös hyräillen vessaan ja ovi laitettiin kiinni. 

Kuivaushommissa

Kissat osaavat jo näppärästi hypätä pesukoneen päälle ja Ilmo rämpyttikin taidokkaasti vessan oven auki sillä välin kun Roopea pestiin. Sen verran veljesrakkautta oli kuitenkin Ilmossa, että oli avoimesta ovesta huolimatta täytyi seuraamaan, kuinka Roope-paralle käy. Ovi laitettiin uudestaan kiinni ja Roopen jälkeen Ilmokin joutui pesulle. 
 
Varpaanvälitkin kastuivatRoope oli yllättävän rauhallinen koko pesuhetken ajan, eikä juurikaan protestoinut. Sylissä ollessaan pyhkeeseen käärittynä Roope vähän kehräsikin. Ilmo taas rimpuili minkä ehti, mutta lopussa alistui kurjaan kohtaloonsa ja tyytyi maukaisemaan pari kertaa surkeasti.

Roope päätti aloittaa kuivaamisen hännänpäästä
Pesuepisodin jälkeen oli taas mukava loikoilla kahdestaan lämpimässä kissanpesässä.

Vasemmalla Roope, oikealla Ilmo

Veljekset kuin kissat

6 kommenttia:

 1. Märkä kissa näyttää aina yhtä reppanalta. Kun pesin Oivan jouluksi, pikkusiskoni kommentti oli "Ihan kun Klonkku!", mikä kertoo aika paljon. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, joo, ovat kyllä vähän samanlaisia ruipeloita ja reppanoita märkinä ollessaan :D

   Poista
 2. Mä en kestä tätä söpöyttä täällä. Tekis mieli ottaa molemmat kainaloon ja halata ja pussata ihan pilalle. Taidan olla vähän rakastunu näihin teidän poitsuihin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, välillä tulee samanlainen fiilis ja kaappaan molemmat syliin yhtäaikaa. Sitten on syli täynnä kissaa! Roope ja Ilmo eivät kyllä oikein arvosta, kun tulee niin ahdasta.

   Poista
 3. Minusta on ihana katsoa märkiä hopeakissoja kun märässä turkissa se hopeusominaisuus tulee niin hienosti esille. ♥ Komeat pojat ja ihanat yhteiskuvat! Oliko pesu näyttelyharjoittelua? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei varsinaisesti, vaikka olen kyllä vähän harkinnut, että olisi kiinnostavaa kokeilla käyttää kissoja näyttelyssä :)

   Pestiin kissat, kun meille on tulossa melko pahasti allerginen vieras ja toivon tuon pesun yhdessä siivouksen kanssa helpottavan edes vähän allergiaoireita.

   Poista