keskiviikko 5. elokuuta 2020

Kissojen Titanic ja muita kuulumisia

Kurrnau kaikille ja eloisaa elokuuta! 

Meillä jäi viime kuukauden postaukset tekemättä, mutta saatiin sentään yksi pieni elokuvanpätkä kuvattua. Tällä kertaa Ilmo ja Roope pääsivät ihan tosissaan näyttelemään, kun tehtiin oma kissaversio meidän yhdestä kaikkien aikojen lempielokuvastamme Titanic. 

Muutoin meillä on ollut rauhallinen talvi täällä menossa. Henkilökunnan naisihminen ei mene enää töihinjuttuun, vaan on seuraavan 11 kuukauden ajan kotona hoitamassa meitä. Ja ehkä vähän myös uutta perheenjäsentämme, jonka oletetaan saapuvan seuraavien viikkojen aikana. Toistaiseksi tuo mini-ihminen on ollut varsin harmiton tapaus mahan sisällä, joten eihän se paljoa voi meidän elämää mullistaa, eihän?
 Ilmo seuraa aamu-uutisista Victorian osavaltion koronaviruspäivitystä
Onneksi Länsi-Australiassa ei ole ollut moneen viikkoon sisäisiä tartuntoja, niin voidaan elellä täällä rauhallisin mielin. Toivottavasti Suomessakin säilyy tartuntatilanne maltillisena. 

11 kommenttia:

 1. Kiitos kuulumisista. Titanic videoon ihastelinkin heti tuoreeltaan youtubesta; ihana nyyhkyleffa ja hienosti toteutettu! Olenkin miettinyt että miten mini-ihmisen "projekti" on edennyt ja teidän koronatilanne. Onko siellä käyty kuitenkin koko ajan työpaikalla vai onko etätyö ollut mahdollista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etätöitä ollaan onneksi pystytty enimmäkseen tekemään, mikä on kyllä helpottanut tänä keväänä jaksamista tämän mahan kanssa. Viimeiset viikot tein joka toinen viikko toimistolta ja joka toinen kotoa.

   Poista
 2. Oh, joko se mini-ihminen niin pian muuttaa teille tai siis tulee näkyväksi. Woi pojat, mitenköhän teidän käy? Osaatteko olla isoveljiksi..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saapi nähdä. Vähän jännittää kyllä. Tai aika paljonkin!

   Poista
 3. Upea tämä uusi, pörröinen tulkinta leffaklassikosta! Hienoa taidettakin siellä hytissä loihdittiin - hihittelin, että tuleekohan sellainen höyryiseen suihkuseinään läntätty tassu, mutta se vaatisi ehkä stuntiksi vesikoiran tai jonkin mun lotraavan kaverin. :-D Hurja se jäävuorikohtaus - ja siitä eteenpäin sitten huuli väpättikin... Nuppu olisi halunnut mukaan kansikohtaukseen, koska tassujen levittäminen kokan nokassa on sen bravuuri. :-D

  Tsemppiä myös mini-ihmisen odotuksen viime metreille!♥ Ihanaa, että pian kissoille tulee uusi hoivaaja! Niin, ja toivottavasti ei tulisi mitään uusia flunssa-aaltoja enää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuppu ois kyllä ollut hyvä Rose! <3 Täälläkin pohdittiin tuota suihkukohtausta, mutta se ois ollut vähän hankala, kun kissat eivät kovin paljoa tykkää märistä ja huuruisista paikoista :D

   Poista
 4. Taas oscarkamaa! Te olette kyllä taitavia!
  Pikkuihminen voi olla aluksi aika outo, mutta myöhemmin saatte siitä kivan kaverin. Tsemppiä 😀

  VastaaPoista
 5. Jänniä aikoja elätte kun odottelette mini- ihmisen saapumista! Kyllä varmasti osaatte olla kissoiksi ja ottaa uuden perheenjäsenen hyvin vastaan. Titanic- suoritus oli hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu eiköhän. Enemmän jännittää, että osaako mini-ihminen ottaa kissat vastaan :o

   Poista
 6. Aivan huippu video taas kerran! ♥

  VastaaPoista