maanantai 24. elokuuta 2020

Valmistautumista mini-ihmisen tuloon videolla

Henkilökunta on jo pitkään uhonnut, että lähiaikoina tänne olisi saapumassa joku uusi tyyppi. Ilmeisesti sen saapumispäivän piti olla jo viime viikolla, mutta eipä ole kuulunut? Kuulemma joku virusjuttu on aiheuttanut ongelmia postipakettien saapumiseen, joten ehkäpä se on myös syynä siihen, ettei tätä uutta mysteeriolentoa ole vieläkään näkynyt?

No, koska täällä vieläkin odotellaan, niin meillä on ollut rutkasti aikaa kuvailla uusia kissavideoita. Tässä uusimmassa ihmetellään tuota isoksi pullistunutta mahaa ja myöskin tutustutaan kaikkiin uusiin jänniin tavaroihin, mitä tänne on ilmestynyt.

12 kommenttia:

 1. Vähän kaikkea kivaa ja jännää olette saaneet! Toivottavasti se lähetys tulee pian!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähetys saapui sitten lopulta 27.8. eli ihan muutama päivä tämän kirjoituksen jälkeen :)

   Poista
 2. Voi ei miten söpö ja hellä testaajakaksikko! Kyllä nyt on hyvä minipersoonan saapua, kun kaikki on valmista! <3 Olenkin miettinyt, että joko joko joko olisi pian uutisia. Tsemppiä edelleen H-hetkeen - en malta odottaa seuraavaa postausta! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanasti pojat lämmitätte petiä valmiiksi mini-ihmiselle. Toivottavasti posti tulee pian perille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valmiiksi lämmitetty ja pehmustettu meidän karvoilla :)

   Poista
 4. Olipa hyvä video! Toivottavasti ison mahan arvoitus on ratkennut ja uusi ihminen on jo saapunut isoveljiensä huomaan. <3 Mukavaa, että tärkeät tavarat on jo testattu ja hyviksi todettu. :D

  Nuo vaatteet on tosi nättejä muuten, ihanan värikkäitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Saatiin meidän Suomi-kavereilta aivan ihana äitiyspakkaus yllätyslähetyksenä ja siinä tuli myöskin mukana nuo vaatteet.

   Poista
 5. Rattaat näyttävät ainakin tulleen koetestatuiksi uutta pientä ihmistä varten!! :D

  VastaaPoista