perjantai 20. maaliskuuta 2020

Ilmo etätöissä

Ilmo kertoo: 

Tämä viikko on ollut tosi jännittävä. Henkilökunta ei olekaan lähtenyt aamuisin eteisen oviaukosta, vaan viettänyt täällä sisällä aikaa. Kuulemma se töihinjuttu on siirtynyt tänne kotioloihin, joten me kissat pääsimme viimein havainnoimaan, että mitäs tärkeää ihminen töissään tekee.

Seuraavassa havaintoja.

Klo 8:00 - Meidän aamupalan aika, jee.

Klo 8:30 - Nyt ihminen istahtaa alas pöydän ääreen. Siinä se jumittaakin useita tunteja samassa asennossa. Meditoi, ehkä? Välillä kirjoittaa jotain sillä samalla naputusjutulla, jolla nämä blogitekstit julkaistaan. Kissana ei kyllä millään jaksaisi koko päivää tuollaista mekaanista samassa paikassa istumista. Istun vieressä tarkkailemassa ja kehrään, koska on niin kivaa, että henkilökunta on kotona.

Ilmon tuoli ja henkilökunnan pallotuoli. Olen muuten itse koristellut tuolini, eikös olekin hieno?

Klo 9:30 - Henkilökunta alkaa puhua itsekseen. Huolestuneena menen juttelemaan henkilökunnalle, että mikäs sillä nyt on. Muutaman miaun jälkeen henkilökunta siirtyy yläkerran huoneeseen suljetun oven taakse! Ei kuulemma pysty muuten keskittymään ja maukuminen kuuluu töihinjuttuun. Mitä ihmettä? Eli johonkin on ilmestynyt salaperäinen aukko, josta kuuluu töihinjuttuun asti?

Klo 10:30 - Hengailen Roopen kanssa puussa. Henkilökunta on ihan tylsää seuraa ja Roope on paras <3Klo 12:00 - Ihminen syö lounasta, muttei anna meille mitään :( Löydän hitusen jauhelihaa lattialta ja syön sen.

Klo 12:30 - Käyn nuolemassa ruuantähteet pöydältä henkilökunnan silmän välttäessä.

Klo 13:00 - Ovi yläkerran huoneeseen on avautunut, joten hiippailen sisään ja koitan paikallistaa sitä aukkoa, josta pääsisin kurkistamaan sisälle töihinjuttuun.

Aukkoa ei löytynyt, mutta sain taas oman työtuolini ihmisen tuolin vierestä
Klo 13:30 - Nyt ihminen alkaa taas puhua tuijottaen kohti seinää. Liityn mukaan keskusteluun ja sanon oikein pitkään ja kovalla äänellä MIIIIIIII-AAAAAUUUUUUUU, että varmasti kuulevat siitä näkymättömästä aukosta sisään Ilmonkin mielipiteen asioihin! Ja mitä ihmettä, henkilökunta heittää minut ulos huoneesta!! Törkeyksien huipentuma!!

Mau'un pitkään huoneen oven takana närkästyneenä.

Klo 13:45 - Kyllästyn ja lähden Roopen seuraksi alakertaan. Roope on koko tämän ajan hengaillut tyytyväisenä puussaan. Miten joku voikin ottaa noin lungisti näin jännittävän tilanteen?

Klo 16:30 - Herään nokosilta ja käyn kehräämällä muistuttamassa henkilökuntaa, että kohta olisi ruoka-aika. Saankin pian ruokaa ja ihmisetkin alkavat taas käyttäytyä normaalisti. Työpäivä lienee ohi ja reikä töihinjuttuun suljettu.

****

Näinä päivinä on ollut kiva katsella vanhoja kissavideoita. Niinpä me koostettiin niistä video Youtubeen, jossa koitettiin kuvailla sitä, millaisia kissoja me Roopen kanssa oikein ollaan ja mistä jutuista me tykätään. Muutama uusikin pätkä tuota varten kuvattiin, esimerkiksi Roope tuossa alkuvideossa vuorostaan juttelee henkilökunnalle, että on hirvittävä nälkä ja nyt on ihan pakko päästä pöydälle tutkimaan, mitä herkkuja sieltä löytyy.

9 kommenttia:

 1. Meidän tarttee varmaan perustaa huolestuneiden kissojen kerho! Meillä on myös oltu työjutuissa kotona. No joo, tietyissä asioissa palvelu pelaa. Mut... Sitä mustaa törröä palvelijan posken vieressä ei saa puskea, höh. Kun se puhuu seinille, niin meidän makuupaikalla olevien paperien päälle ei saa mennä. Pöyristyttävää. Mehän aina maataan palvelijan ja sen kolistimen välissä pöydällä.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perustetaan vaan. Meillä on sama ongelma törrön kanssa. Muutenkaan henkilökunta ei oikein lämpene, jos ollaan pöydällä, kun koitetaan kovasti päästä kirjoittamaan kissaviestejä sen työkavereille.
   - I & R

   Poista
 2. Ai siellä meidän allakin (pallono+ toisella puolella) on sama juttu! Meidän emäntä oli kanssa neljä päivää kotona tolla koneella. Olisin halunnut auttaa, mutta emäntä nosteli mua aina koneelta pois 😾 - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihmeellisen nopea virus, kun on levinnyt kaikkialle, sinne ja tännekin asti :/ Kummallinen juttu kyllä, kun ihmiset ei halua apua töihinsä.

   Poista
 3. Ilmo, miksi ettei saa ruokaa päivällä vaikka ihmiset on kotona? Törkeetä! Me saadaan, kun vaan ilmoitetaan selvästi, että on nälkä. - Kassinen ja Seppo

  Katsottiin video kaksi kertaa putkeen, ensin minä ja sitten kissat. Seppo kehräsi koko katselun ajan, kiitos. :D Ja sopi kyllä Seppoonkin kaikki nuo luetellut kohdat; jos en paremmin tietäisi niin nyt voisi luulla, että puolet siitä on upeakarvaista somalia, jolloin toisen puolen olisi oltava kapista näätää. ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Tosiaan, eiköhän nuo kohdat käy kehen tahansa aktiivisesta puuhastelusta tykkäävään kissaan :) Kiva jos Seppokin tykkäsi videosta <3

   Ilmo ei saa ruokaa, kun henkilökunta koittaa muka ylläpitää samaa 3 kertaa päivässä ruokintarutiinia mikä meillä on normaalisti, kun ihmiset on poissa päivisin... Mutta toisaalta jos tätä jatkuu seuraavat kuukaudet, niin voisi kissoille lisätä pienen lounasannostuksenkin.

   Poista
 4. Ihanat Roope ja Ilmo! <3 Ihan huippu video - nauroin ääneen sille spagettikuvalle! Ihan noin paljon Jujukaan ei jujuta, vaikka onkin melkoinen vekkuilija. Täälläkin etäillään - aiheesta lisää meidän postauksessa. Ei mene aina ihan putkeen, ja ainakin yhtä pientä kissaa välillä ärsyttää se paikallaan kököttäminen ja puhelimessa puhuminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, varmaan tähänkin muodostuu rutiini tässä viikkojen kuluessa ja tilanteeseen tottuu paremmin. Tosi hyvä juttu kuitenkin, että voi tehdä etätöitä ja pysytellä kotona.

   Ja joo, meillä pitää aina muistaa laittaa kaikki spagettipussit kissoilta piiloon. Roope tykkää nakerrella tuota elintarvikemuovia ja Ilmo taas levitellä noita spagetteja ympäriinsä. Tehokasta toimintaa molemmilta. :D

   Poista
 5. Voi Ilmoa kun hän niin haluaisi osallistua jutteluun!

  Ihana video ja niin totta 100 %. ♥ ♥ ♥ Onneksi on jo tässäkin taloudessa oma ihana somppu, meinasi tulla siitä huolimatta kuume tuota videota katsellessa. xDDD Ihanat pojat ♥

  VastaaPoista