perjantai 23. maaliskuuta 2018

Max-kissan kissanhiekkapussi

Välillä ulkomailla ollessa tulee vastaan ihan tutun näköisiä ihmisiä. Aivot koittavat tunnistaa väkijoukosta tuttuja piirteitä ja hetkeksi voi erehtyä luulemaan, että entinen naapuri Matti käveli juuri vastaan.

Näköjään näin voi käydä myös kaupan kissantarvikeosastolla!

Me löydettiin täältä Australiasta ihan selvä Tassulinnan Max-kissan kaksoisolento. Jännästi myös tämän kissan nimi on Max. Kuten Tassulinnan Max, on myös Australian Max julkkis, koska poseeraa kissanhiekkapussissa. Ja hiekalle on annettu nimikin Maxin mukaan!

Tätä pussia ei voinut jättää kaupan hyllylle


Vai voisikohan olla niin, että kuvassa on peräti ihan meidän tuntema suomalainen Max? Ehkä Max on jättänyt jotain kertomatta, ja käynyt salaa täällä pentuna kuvauksissa?

(no okei. Ei kissa ihan tismalleen Maxin näköinen ole, koska Tassulinnan Max on komeampi).

"Ilmo's and Roope's cat litteriä odotellessa"


8 kommenttia:

 1. Hih, kaikenlaisia hauskoja yllätyksiä sitä maailmalta löytyykin! :D

  VastaaPoista
 2. Oonko komeampi; siistiä! Ja siistiä että muistatte mua siellä! Tuo hiekkakin on varmaan kyllä siistiä, kun siinä on mun nimi. Mä en muista kuitenkaan käyneeni sellaisessa paikassa missä näkee koaloita ja muita hassuja eläimiä, joten ei ole tosiaan mun kuva. Onko hiekka jo koetestattu, että onko se nimensä arvoista hiekkaa? - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja itse asiassa juttu oli vähän harhaanjohtava, koska tuo ei olekaan hiekkaa, vaan jotain riisin kasvatuksesta tulevaa biohajoavaa osaa. Olen ollut kyllä positiivisesti yllättynyt, koska muistuttaa niin paljon hiekkaa, että kissat käyttävät mielellään, mutta on ympäristöystävällisempää ja peittää hajutkin ainakin näin muutaman päivän testauksella hyvin. Eli vaikuttaa olevan ihan nimensä arvoista!

   Poista
 3. Ohoh, Maxin salattu elämä paljastui! :o) Löytyisiköhän sieltä vaikka jotain Pepsi-kissanruohoakin, jotta Tassulinnalla olisi täysi edustus siellä eukalyptusmaassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuota, ainakin sitä saa pulloina ja tölkkeinä kaupasta (tosin ilman Pepsin kuvaa) :D Mutta kissanruohopepsiin en ole vielä törmännyt :D

   Poista
 4. No johas! :D Tuon on pakko olla hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, kun noin mainio edustuskissa ja nimi paketissa :)

   Poista