tiistai 3. helmikuuta 2015

Matkavalmisteluja

Kissojen henkilökunnan toinen osapuoli käväisi ulkomaailmassa reissaamassa. Eteisessä lojuvat laukut ja vaatekasa eivät herättäneet kissoissa suurta luottamusta. Roope ja Ilmo olivat tapansa mukaan huomaavaisia kissoja ja päättivät avustaa omistajaansa pakkaamisessa.

Intervention aika!
Siisteyttä ja järjestelmällisyyttä rakastava Ilmo päätti puuttua löysästi laskostellun laukun sisältöön ja organisoida vaatteet uudelleen oman makunsa mukaan.

"Nää toppavaatteet ei mahdu tänne, jos et pakkaa vähän tiiviimmin"
"Asettelen ne nyt paremmin"
Urheilukassin jälkeen Ilmo tarkasti vielä matkalaukun sisällön Roopen kurkkiessa vieressä.

"No nyt näyttää hyvältä!"
Perillä matkakohteessa henkilökunta ilokseen huomasi, että Ilmo oli laukun uudelleenjärjestelyn lisäksi pakannut lelunsa mukaan. Pitäähän henkilökunnallakin olla matkalla mukana jotain, jolla leikkiä ja aktivoida itseään.


4 kommenttia:

 1. Onpa huomaavaista kisuilta laittaa lelu mukaan. ♥ Aivan ihana blogi teillä, itsellä haaveissa somalikisu ja katselinkin pitkään Walimain upeita hopeakisuja. :) Värihaave on sittemmin siirtynyt perinteisempään väriin -punaiseen-, mutta hopeasomputkin on kerrassaan niin kauniita! Ihanaa, että veljekset pääsivät samaan kotiin, jään seuraamaan mielenkiinnolla heidän elämäänsä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja tervetuloa seuraamaan blogia! :) Punainen somppukin on kyllä todella kaunis. Mietin itsekin ensin punaisen ja hopean välillä. Niin paljon hyviä värejä!

   Poista
 2. Tunnistan nystypallon! Meillä on samoja, mutta Oiva ei tykkää leikkiä noilla. Kiva, että teidän pojille toimii niin hyvin, että laittavat ihmisillekin mukaan. Ellei kyseessä siis ollut yritys salakuljettaa lelua mahdollisimman kaus pois. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Heh, no itse asiassa nyt kun asiasta mainitsit, niin Ilmohan ei tykkää noista nystypalloista ollenkaan. Siinä materiaalissa ja muodossa on jotain ällöttävää Ilmon mielestä - jos tassu sattuu osumaan palloon, niin reaktio on vähän sama kuin sillon, jos työntää tassun vesikuppiin. Roopella ei ole samanlaista inhoreaktiota, mutta ei nuo senkään lempparileluja ole olleet.

   Poista