tiistai 24. helmikuuta 2015

Hampaita näkyvissä

Kissat täyttivät tänään kokonaiset 23 viikkoa. Pienistä siimahännistä on hiljalleen kasvamassa tuuheahäntäisiä, komeita ja ketteriä nuorukaisia. 23. viikkopäiväänsä Ilmo juhlisti railakkaasti kastelemalla tassunsa ensimmäistä kertaa wc-pöntössä.

Ilmo ja tupsu karvahäntää
Pieni kurkkaus kissojen suuhun paljasti, että ikääntyminen on tuonut myös hampaisiin muutoksia ja kulmahampaat ovat juuri vaihtumassa. Kanankaula onkin viime aikoina maistunut pienten hitusten sijaan jo jopa viiteen osaan leikattuna. Tosin kokki oli vähän liiankin toiveikas eräänä aamuna jättäessään leikkuut kokonaan väliin ja asetellessaan kanankaulan kuppiin kokonaisena. Roope ei suostunut edes koskemaan kokonaiseen kaulaan. Myöskään huolellinen leikkuu Miamorin kokoisiin palasiin ei enää sen jälkeen auttanut, kun kokki oli kerran niin röyhkeästi pilannut ruokahalun tuomalla kuppiin kokonaisen kanankaulan.
Pienistä pentuhampaista kasvavat ison kissan kulmahampaat

Myöskin kissojen ketteryys ja ponnistusvoima on kehittynyt. Tiskipöydälle hyppääminen vaatii vielä muutaman maukaisun alleen, mutta sekä Roope että Ilmo ponkaisevat sinne, mikäli vain henkilökunnan silmä välttää.
Ilmon hupia on myös tasapainoitella työtuolin selkänojalla

2 kommenttia:

  1. Hiljaa hyvä tulee, kuten sanonta sanoo. :) Ihanaa, että kaula maistuu kuitenkin pätkittynä! Rakulle ei maistu edes niin. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämäkin ovat kyllä varsin nirsoja kaikkien muiden raakalihojen suhteen.. onneksi sentään nuo kelpaavat!

      Poista