maanantai 10. huhtikuuta 2023

2023 kuulumiset

 Heheii pitkästä aikaa! Me ei koskaan suunniteltu lopettavamme bloggaamista, mutta kaikki tylsät ihmisjutut ovat pitäneet henkilökunnan kiireisenä, eikä aikaa koneen ääressä istumiselle ole oikein ollut. Ajattelimme kuitenkin, että ainakin näin kerran vuodessa olisi kiva käydä kirjoittamassa vähintään jokin kuulumispostaus ja kurkistamassa, mitä muille kissoille ja heidän henkilökunnilleen kuuluu. 

Meille ei ole tapahtunut isompia muutoksia sitten viime kerran. Täällä samassa paikassa vietämme edelleen makoisia kissanpäiviä. Enimäkseen tähystämme puussa ympäristön tapahtumia ja hyppäämme alas, kun jotain kiinnostavaa tapahtuu. Roopen erikoisosaamisalue on edelleen ihmisruokien metsästäminen keittiönpöydältä, kun taas Ilmo on enemmän kartalla naapuruston linnuista, hyönteisistä ja tuulessa liikkuvista lehdistä. 

Oma puu paras puu, tämä kyseinen jo vuodesta 2016 alkaen

Jonkin verran olemme vanhentuneet tässä vuosien varrella, lähinnä siten, ettei enää ihan jokainen lelu jaksa kiinnostaa ja veljenkin kanssa olemme enimmäkseen vaan tosi hyviä ystäviä. Veljespainimatseja tulee paljon, paaaaaaljon vähemmän kuin ollessamme nuoria. 

Henkilökunnan kuulumisista sen verran, että tässä viime kuukausina naishenkilön mahaan on alkanut kasvaa uusi tyyny, mikä on erityisesti ollut Roopen mieleen. Nyt kun kumparelaskettelusta on kokemusta jo aikaisemman 9 kuukauden osalta, tulee kissa mielellään kummun päälle kehräämään varsinkin iltaisin. 

Ilmo taas haaveilee, että pääsisi takaisin omaan huoneeseensa nukkumaan. Meidän toinen makuuhuone oli Ilmon käytössä öisin ennen ensimmäisen vauvan syntymää ja on nyt melkein kolmen vuoden ajan ollut lapsen hallussa. Ilmo yrittää yhä välillä livahtaa iltaisin huoneeseen, mutta valitettavasti taapero itse ei ole ainakaan vielä innostunut öisestä kissavieraasta unikaverina, kun on koko elämänsä tottunut nukkumaan ilman kissoja unipupun vieressä. Kissa on siten joutunut viettämään yönsä olohuoneen sohvalla Roopen vieressä. Aamuisin Ilmo menee kuitenkin uudelleen koputtelemaan taaperon huoneen ovelle ja silloin vastaanotto onkin yleensä parempi. Joinain aamuna henkilökunta on herännyt siihen, että lapsen huoneessa on valot päällä ja iloinen jutustelu meneillään lapsen ja kissan välillä. 

Enimmäkseen meillä on perhe-elämä sujunut leppoisasti. Lapsen ollessa 1,5 - 2,5 -vuotta oli tosin vaihe, jolloin sai tarkemmin seurata jälkikasvunsa tekemisiä ja pitää huolta siitä, ettei hän tylsyyksissään vedä kissoja hännästä tai jahtaa takaa. Nyt taas yli 2,5-vuotiaana on taas helpompi vaihe meneillään, kun lapsen empatiakyky alkaa kehittyä ja hän ymmärtää paremmin mikä tuntuu kissoista hyvältä tai pahalta. Taapero osallistuu myös ihan mielellään kissojen hoitoon ja antaa ruokaa aamuisin, joten uuden henkilökunnan kouluttaminen on hyvällä mallilla. 

"Moi vaan kaikille" T. Ilmo
"Onko pöydältä tippunut lihanpala? Ai pitäisi katsoa kameraan? Ei nyt ehdi" - Roope

8 kommenttia:

 1. Piti heti kiiruhtaa lukemaan teidän kuulumisia, ja onnittelut uuden perheenjäsenen odotuksesta! <3 Miten esikoinenkin voi olla jo 2,5-vuotias? Aika todellakin rientää. Eikä ihme, ettei arjessa jää niin paljon aikaa bloggaamiselle, mutta kannatan ajatusta, että vähintään kerran vuodessa tulisi kuulumisia. <3 Hauskaa, että satuttiin bloggaamaan juuri samaan aikaan - meilläkin on tahti vähän hidastunut, mutta yritys on silti kirjoittaa Hupsujen jutuista aina, kun suinkin löytyy aikaa ja intoa. Ihania päiviä koko teidän perheelle sinne kauas! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kuulla teistä pojat! Olisi kiva kuulla vähän useamminkin 😉 Hyvä että teillä on mieluinen kissanpuu vieläkin. Osaako se pikkuihminen antaa tarpeeksi ruokaa vai onko kehitystyö vielä kesken?

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kuulla teistä pitkästä aikaa ♥ Ja ihanaa kuulla, että saatte lisää palvelusväkeä. Sitähän ei koskaan voi olla likaa...
  Mahdattekohan tietää, että meitäkin on nyt viisi ja palvelijan mukaan kesällä enemmän.
  Ja juu, kuulumisia voi laittaa taas heti kun kerkiätte. Kyllä me ne bongataan on väli sitte mikä tahansa.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 4. Olitte mielessä ihan vähän aikaa sitten, kun muuten olin yhteyksissä sinne down under. On tosi kiva kuulla teidän kuulumisia ja onnea tulevasta kissojen palvelijasta. 😍 Pusut Roopelle ja Ilmolle 😻😻

  VastaaPoista
 5. Hyvältä vaikuttaa teidän elämänne! Onnellista odotusta, tarkoitti se sitten lihapalaa keittiön pöydällä, esikoisen kanssa höpöttelyä tai uuden kissanhoitajan odottamista.

  VastaaPoista
 6. Miten ihanaa kuulla teistä ja että teillä on kaikki hyvin! ♥ Onnea odotukseen, ihanaa että Roope on täysillä mukana. :D

  VastaaPoista
 7. Terkkuja veljille! Meidän jorinat on ollut tauolla pitkään, henkilökunta sluidaa. Korjaillaan edelleen syntikkaa, jos vaikka jossain vaiheessa tulisi uusia postauksia. Down under rockaa 🙂

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia kaikille näistä ihanista kommenteista :)

  VastaaPoista