sunnuntai 21. maaliskuuta 2021

Menneisyyden mini-ihminen 3-5 kk

Kissabloggaus ja muut kirjoittelut ovat jääneet viime viikkoina vähille. Samoin myös videoiden teko! Vauvan täytettyä neljä kuukautta öistä tuli rikkonaisempia, joten päivisin ei tullut juurikaan kuvailtua. Nyt lienee suunta taas kohti paremmin nukuttuja öitä.

Joitain otoksia kamerasta löytyi kissoista ja vauvasta noin 3-5 kuukauden iässä. Olisi tehnyt mieli kuvata lisääkin, mutta lähes 7 kk ikäinen vauva on niin kehittynyt verrattuna näihin klippeihin, että täytyy yrittää kuvata tämän hetken mini-ihmisestä toinen video. Nyt hän jo sentään kääntyilee selältä mahalleen ja toisinpäin, ryömii vauhdilla ympäriinsä, lähes konttaa ja osaa jo istuakin ilman tukea. Syö soseiden sijaan itse sormillaan ja tiputtelee kissoille syöttötuolistaan kanaa syötäväksi (ja bataattia ja porkkanaa ja avokadoa ja perunaa ja kaikkea muuta syömäkelvotonta, jolloin henkilökunta koittaa sukeltaa väliin). 

Mutta tämä video siis ajalta, kun molemmat kissat olivat sopeutuneet uuteen tulokkaaseen hyvin ja mini-ihminen makoili ennalta-arvattavasti lattialla siinä paikassa, mihin hänet oli aikaisemmin laskettu.

10 kommenttia:

 1. Kivasti viihdytätte puuhkillanne mini-ihmistä! Ja onpa hyvä että olette valmiina siivoamaan sotkut heti tuolin alla 😹

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin niin päin, että henkilökunta sotkee ja kissat siivoavat!

   Poista
 2. Olette kyllä ihana kolmikko ❤️
  Toivottavasti mini-ihminen saa usein kanaa ruoaksi 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Jostain syystä meillä on ollut nyt aika usein kanaa :D Kissat tykkäävät.

   Poista
 3. Olipas ihastuttava video! Kassisen kanssa katsottiin suurella mielenkiinnolla. :) Mini-ihminen ja Roope ja Ilmo vaikuttavat kaikki tyytyväisiltä elämäänsä. <3

  VastaaPoista
 4. Oi kuinka hienosti mini-ihmiselle tarjotaan puuhkaista huvitusta/hellitystä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmo on kyllä puuhkaisen hellittelyn erikoisasiantuntija ♥

   Poista
 5. Ihanan liikkis elokuva!♥♥♥ Nauratti, kun Roope ja Ilmo tiesivät, mihin kannattaa parkkeerata ruokapöydän ääressä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne kyllä tosi nopsaa oppi, missä kannattaa nykyisin hengailla syönnin ajan :D

   Poista