lauantai 2. marraskuuta 2019

Ilmo lentää

Kirppuepisodista on pian kuukausi ja nyt voidaan sanoa, että noista kiusallisista ötököistä ollaan ehkä selvitty. Tuon viimeisimmän postauksen jälkeen havaintoja tuli vielä satunnaisesti - esimerkiksi henkilökunnan sukan päältä löytyi yksi selviytyjä ja kissojen turkista muutama kuollut yrittäjä. Sitten taas imuroitiin ja jynssättiin, mutta nyt ei ole ainakaan viimeisimmän viikon aikana ole ollut yhtään kirppuhavaintoa. Onneksi!

Mitäs muuta me ollaan touhuttu? No uusia videoita, tietty. Nämä henkilökunnan videoprojektit menevät välillä vähän överiksi ja varsinkin tällä kertaa, kun netistä löytyi halpa vihreä kangas. Sen jälkeen piti opettaa kissat pysymään kankaan edessä samaan aikaan, kun henkilökunta lymyili itse kameran takana.
Ilmo green screeniä vasten. Tällainen viriteltiin meidän makuuhuoneeseen, vasemmalla etukulmassa näkyy palanen sänkyä. Kangas on viritelty työpöydän päälle ja eteen.

Elokuvatähden taukopaikka


Jos joku mietiskelee, että mistä ihmeestä idea tähän videoon syntyi, niin henkilökunta katsoi Harry Stylesin Sign of the Times -musiikkivideon ja siitä inspiroituneena oli pakko kokeilla, että miten kissoilla saisi toteutettua jotain saman tapaista :D Näin meillä.

8 kommenttia:

 1. Hieno video, Leonard jähmettyi telkkarin ääreen kun näki tämän ensimmäisen kerran. Muutenkin teidän videonne ovat lempparikatseltavia. t. Leonard ja Kati

  VastaaPoista
 2. Ei vitsit miten hieno video! Hienosti Ilmo lähti rannalle. :D :D :D Ootte kyllä taitavia tuon green screenin kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Noo, vois siinä green screenin käytössäkin vielä paljon kehittyä. Mutta hauskaa tuota oli tehdä!

   Poista
 3. Mieletöntä videotaidetta taas kerran!!! Miten osaattekin! Ja jotenkin tuli melkein tippa linssiin, kun oli niin kaunis seikkailu, vaikka samalla hymyilytti tuo aavistuksen roikkuva lentoasento! :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Ja joo, Ilmoa oli kyllä vähän vaikea saada lentämään tosi luontevan näköisesti. :D

   Poista
 4. Lentävä kissa, wau. Oli huisin jänskä video!
  Kiitos leffaillasta.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista