keskiviikko 17. heinäkuuta 2019

15 kissatemppua ja paluu kissahotelliin

Tätä postausta kirjoittaa henkilökunta ihan ypöyksin. Huomenna on lähtö Suomeen ja kissat piti viedä sitä ennen omalle lomalleen kissahotelliin. Naishenkilökunta oli tällä kertaa yksin liikenteessä kuskina ja yritti viivytellä lähtöä mahdollisimman myöhään, jottei juuttuisi kello neljän ruuhkaan, mutta ehtisi silti kuudelta kiinni menevään hotelliin ajoissa. 

No toki sitten sattui niin, että Manchester United oli täällä jossain Areenalla tekemässä jotain, mitä ne tekeekään (potkii palloa?), niin koko liikenne oli ihan sekaisin, moottoritiellä madeltiin etanavauhtia ja oltiin välillä kokonaan pysähdyksissä. Roope ja Ilmo juttelivat ärtyneenä peräkontista, että juoksemallakin pääsisi nopeammin perille ja puhelin pärisi laukussa, kun hotellissa ihmeteltiin, että onko karvakaksikko tulossa ollenkaan. Jotenkin hässäkästä selvittiin perille. Onneksi hotellin henkilökunta tajusi pitää putiikkiaan auki 10 ylimääräistä minuuttia, että kissat saatiin kirjattua sisään ongelmitta. HUH. 

Alkuviikosta ehdittiin kuvata pieni video, johon koitettiin saada mahdutettua kaikki temput, jotka osataan tällä hetkellä sujuvasti. Kaikista uusin temppu on kieri, jota Ilmo tekeekin pariin kertaan videolla hassusti liikuttamalla pelkkää yläkehoaan. Muita uusia ei olla taidettu tämän vuoden puolella opetella, mutta on noita vanhojakin tuossa jo jonkun verran.

10 kommenttia:

 1. Monta temppua! Ilmoko se noista useimmat teki? Tervetuloa Suomeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Joo, Ilmo teki suurimman osan, kun oppii yleensä nuo vaativammat jutut nopeammin. Roopellakin on tosin tuo yksi oma spesiaali, seisominen kahdella jalalla, jota taas Ilmo ei osaa kunnolla.

   Poista
 2. Ihana video! Pojat on tosi taitavia jopa noissa lopun ei-niin-hyvin onnistuneissa tempuissa 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Joo, välillä kissoilla tulee suoraa palautetta, että nyt on jotain muuta meneillään ja temppujen tekeminen ei innosta.

   Poista
 3. Wau, ootte te pojat oikein temppumestareita.
  Kiva kun menitte hotelliin lomalle, niin me voidaan lähettää meidän palvelija moikkaamaan teidän palvelijaa.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 4. Tosi taitavia temppuja - ja meitä ihastuttaa varsinkin tuo syliin hyppääminen! Huomenna kenties tiemme vihdoin kohtaavat! Yritän olla kyselemättä koaloista ja kenguruista. :-D

  VastaaPoista
 5. Niin taitavat pojat, temppuvideot saa aina hymyn huulille ♥ Olipa siellä ollut ruuhkaa, mutta aika hyvin ajoitettu kun vain 10 min meni yli sulkemisajan. :D

  VastaaPoista