keskiviikko 21. elokuuta 2019

Hämeenlinnan kissaihmistapaaminen 2019

Heinäkuussa Roope ja Ilmo olivat kissahotellissa lomailemassa sillä välin, kun henkilökunnalla oli konferenssimatka maapallon toiselle puolelle. 

Seuraavassa raportti matkan tapahtumista:

Tämä oli ensimmäinen kissablogitapaaminen, johon osallistuin. Alussa jännitti, koska muihinkaan internetyhteisöjen tapaamisiin en ole aikaisemmin osallistunut, jollei lasketa joskus vuonna nakki tapahtunutta Vuotis-foorumin tapahtumaa (:D). Puksuttelin junalla paikalle Helsingistä ja matkalla koitin arvuutella mielessäni, että kenen osallistujan nimi yhdistyy mihinkin blogiin.

Perillä Hämeenlinnassa löytyi ensimmäisenä Mannilainen ja Pepsin ja Maxin emäntä, joka oli avuliaasti tullut juna-asemalle vastaan ja myöskin järjestänyt koko tapahtuman Kiskattien henkilökunnan kanssa. Kiitokset siitä! Mahtavaa, että jaksoitte järjestää kivan päivän.

Tapahtuman ensimmäinen etappi oli Hämeenlinnan kissanäyttely. Ihminen koitti skannailla, että olisiko osallistujien joukossa yhtään Roopen ja Ilmon sukulaista, mutta somppuvoittoisempi päivä taisi olla sunnuntaina. Pari somalia henkilökunta kuitenkin onnistui bongaamaan, sekä blogikissoista myöskin Naukulan Hertan. Somakissin pisteeltä ostin muutaman kissalelun kotiin vietäväksi.
Jospa Ilmo oppisi näyttelystä ostetun hämähäkkituliaisen myötä käsittelemään oikeitakin hämähäkkejä?


Seuraavaksi vierailimme Kissakoti Kattilassa. Hylättyjä kissoja kävi kyllä surku, vaikka hyvään paikkaan ovatkin päätyneet. Vuodesta 1995 lähtien Kattilan kautta on noin 3 500 kissaa saanut uuden kodin.
"Adoptoi minut, pliis?"
Jos etsit kissakaveria, niin Kattilasta löytyy 80 loppuelämän kotia etsivää ystävää. Myöskin vapaaehtoistyöntekijöille olisi tarvetta, sekä tarvikkeille, ruuille ja rahalahjoituksille. Kattilassa voi myös käydä vierailemassa. Lisätietoja Kattilan sivuilta.

Kissakoti oli hurjan miellyttävästi sisustettu kissatarpeita ajatellen ja vertikaalinen tila oli saatu hyvin käyttöön. Kaikin puolin vaikutti siltä, että täällä hoidetaan hommat hyvin ja kissakodista on iso apu paikallisille kissoille.
Kattilan kisuja ja sisustusta
Hyvänä lopetuksena päivälle kävimme vielä lopuksi syömässä. Intoilin nyhtökaurahampurilaisesta, koska moista herkkua ei täältä saa ollenkaan. Kokonaisuudessaan tosi onnistunut päivä ja ensi vuonnakin täytyy päästä mukaan, mikäli vaan reissupäivät Suomeen osuvat samalle ajanjaksolle!

***

Vaikka konferenssiraportti oli tässä, niin lomakissajutut eivät jääneet tähän. Myöhemmin samalla reissulla tapasin nimittäin muitakin blogeista tuttuja kissoja. Tunnistatko seuraavat ystävät?

Mysteerikissa 1

Salaperäinen kissa 2
Heistä lisää seuraavassa postauksessa.

11 kommenttia:

 1. Sielläpä on ollut onnistunut konferenssimatka! Oli hienoa että olit mukana Hämeenlinnassa, mutta mitä ihania hupsuja ja triolaisia oletkaan nähnyt vielä matkalla :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun on niin lyhyt loma, pitää ehtiä moneen paikkaan. Majoitukseni oli myös mukavasti siinä n. 10 min ajomatkan päässä molemmista.

   Poista
 2. Oli kiva tavata, vaikkakin vain ohimennen. Hienoa, että ehdit mukaan hullujen kissaihmisten tapaamiseen 😀
  Niin ja nämä mysteeriotuksethan ovat Juju ja Nilsson, tuplahöpsöt 😺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! Toivottavasti hullujen kissaihmisten tapaamisia tulee jatkossakin. :)

   Poista
 3. Oli tosi kiva nähdä. Muista ilmoitella hyvissä ajoin milloin tulette seuraavan kerran, niin järjestetään juuri siihen kohtaan tapaaminen. Tapaamisia kun ei koskaan voi olla liikaa.
  Ja juu..u, eka mysteeri kissa nähty livenä myös ja toiseen oon varannu itselleni vierailukutsun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin :) Jeps, yleensä tuossa alkuvuodesta pitää jo suunnitella kesän lomat, niin ilmoittelen sitten.

   Poista
 4. Hitsit, kun oli kiva nähdä - ensi kesänä me varataan sut visiitille uudelleen, ihan varmasti :)

  Mysteerikissat on ihan tuntemattomia,(ehhehehee), mutta toi alimmaisen päässä kasvaa jotain kummia ylimääräisiä karvoja ;D Tyyppi ei ole ees viitsinyt putsata otsaansa vieraiden takia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kivaa, ja tervetuloa tännekin kyläilemään! Ja heh, mitä sitä nyt muutaman blogikuvan takia tarttis naamaansa pestä. Säilyy katu-uskottavuus, kun on muutama ylimääräinen karva :D

   Poista
 5. Samat sanat kuin Tarulla, eli ensi kesänä uusiksi! :) Kivaa oli!! Mysteerikissa nro 1 ei malta odottaa seuraavaa postausta ja kakkosella saattaa olla otsassa jotain edellisen paikan mysteerieläinten kiehkuroita! <3 (Tuon näköisiä karvoja nimittäin löytyy multakin ripsistä ja nenänpielestä harva se päivä.)

  VastaaPoista
 6. Olipa huippu, että pääsit osallistumaan miittiin piiiiiiitkästä matkasta huolimatta!! :) Ja kyläilemään kahdessa hyvin mysteerisessä kisukodissa ;)) ♥

  VastaaPoista