sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Lelu ennen - jälkeen

Sarjassamme kissoille tärkeitä leluja ennen ja nyt.

Vuonna 2015 henkilökunta seikkaili Indonesiassa ja toi sieltä tuliaisena pinkin hörhelölelun.
Muistaakseni lelu ei ollut alkuvaiheessa kaikista suositumpien joukossa, mutta ajan saatossa kissat ovat tehneet pinkkiin härpäkkeeseen omia tuunauksiaan ja ihastuneet kovasti pörröisen palleron suutuntumaan. 

Tältä lelu näytti uutena elokuussa 2015


Toukokuu 2018 ja hyvin pelittää edelleen :D
Erityisesti Ilmo on leluun kovin kiintynyt. Pinkki kaveri on suurimman osan ajasta laatikossa nukkumassa, mutta kun se kaivellaan sieltä esille, kuljettaa Ilmo kovan murinan saattelemana lelua ympäri taloa. Välillä kissan suusta kuuluu myös palleron vaimentama sähinä, jos henkilökunta tai Roope lähestyy Ilmoa lelunnappausaikeissa. Kun Ilmo on tarpeeksi kauan murissut ja todennut uhkaavien tekijöiden pysyvän loitolla, on palleron kanssa varovaisesti uskaltautunut leikkimäänkin.
"My precioussssshhh"

14 kommenttia:

 1. Pitänee lähteä Indonesiaan hakemaan kissanleluja, sen verran vakuuttavaa tuo murina on! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, juu, mitä lie ainesosia tuohon leluun saatu ujutettua. Tai sitten vaan tuo karvapallon muoto yhdistettynä pinkkiin väriin on niin vastustamaton yhdistelmä.

   Poista
 2. Se on selkeästi vain ja ainoastaan Ilmon lelu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on. Ihan pari kertaa Roopekin on saanut leikkiä sillä poikkeusluvalla, mutta muutoin tuo on kyllä Ilmon omaisuutta.

   Poista
 3. No höh, onko Ilmo sullakin henkilökunta ja velipoika (mulla siskot) ku ei tajua OMAN lelun päälle ja ettei se ole tarkoitettu muille. Mä niiiiin ymmärrän sua!Grrrrrrrr
  - Eddie -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jatkuvasti yrittävät viedä mun lelua enkä saa leikkiä rauhassa :(

   T: Ilmo

   Poista
 4. Ohoh, mikä peto! :-D Hauska ristiriita, kun ollaan niin ärisevänä pinkki glitterpallo hampaissa. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :D Jostain syystä tuo pinkki väri sytyttää molemmat kissat leikkimään ja ai että, vielä parempi, kun yhdistää mukaan kimallettakin.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. :D Joo, lelua on nyt paljon kätevämpi kanniskella suussa!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Joo, oikeastaan kaikki muut yhtä pitkään olleet lelut ovat jossain vaiheessa menettäneet kokonaan suosionsa, mutta tämä on jostain syystä säilynyt kiinnostavana.

   Poista
 7. Hurrrrja Ilmo! Taidokkaasti duunattu ja mistä lie johtuu, mutta omaan silmään tuo nykyinen muoto näyttää kissamaisen houkuttelevammalta kuin alkuperäinen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuossa alkuperäisessä oli vähän liikaa hörhelöä ja keppiä. Nyt tuota on myös kätevämpi heitellä noudettavaksi :D

   Poista