sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Maaliskuun temppu: Pujotteleminen

Viime kuussa tuli vihdoin tilattua Elina Väyrysen kirjoittama Suuri kissatemppukirja. Kirja yllätti positiivisesti temppuvalikoimallaan ja siitä sai ihan hauskoja ideoita, mitä voisi kokeilla. Miltä esimerkiksi kahden kissan ylävitonen kuulostaisi?

Vielä tälle kuulle ei lähdetty ihan niin haastavaa kokeilemaan, vaan tempuksi valikoitui pujotteleminen.Pujottelu valittiin erityisesti sen vuoksi, että Roopekin pääsee taas mukaan uusien temppujen opiskeluun. Yhteistreenit aiheuttivat kumminkin taas niin paljon sählinkiä, että lopulta toinen kissa suljettiin aina huoneen ulkopuolelle, kun toisen kanssa harjoiteltiin. Tästä seurasi pientä närkästyneisyyttä ja yleensä hiljainen Roope sanookin tästä toiminnasta videolla mielipiteensä ääneen.

Ilmo pääsi tekemään ekana ja Roope parka suljettiin siksi aikaa kylpyhuoneeseen!

Kovin loppuun saakka hiottuja kissojen pujottelut eivät vielä ole, mutta perusteet ovat hallussa ja tästä voidaan temppua vielä hioa niin, että useampi askel menisi ilman merkkiä tai pelkällä käskyllä.
Edelliskuiden temput:
Tammikuu - Maahan
Helmikuu - Oven sulkeminen

16 kommenttia:

 1. Hyvä pojat! Kiva kun olette jaksaneet oikeasti opetella uusia temppuja. :)Mielenkiinnolla jään odottamaan seuraavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kissojen motivaatiosta temppujen oppiminen ei ainakaan ole kiinni, ja henkilökuntaankin saadaan sopivasti toimintaa blogin avulla :)

   Poista
 2. Pujottelun perusteet on hyvin opittu!

  VastaaPoista
 3. Hienolta näyttää ja varmasti ajan kanssa vielä sujuvuuskin lisääntyy :) Pöpön kanssa kävi tän tempun kanssa viime syksynä hassusti, kun tuntui ettei millään meinaa lähteä sujumaan sulavasti. Teki vähän mieli jo luovuttaa ja pidettiin aika pitkä tauko tempun opettelussa. Sitten päätin, että okei kokeillaan vielä ja sitten niitä mainioita suorituksia alkoikin heti tipahtelemaan!

  VastaaPoista
 4. Hienosti meni :) Tuota kirjaa pitää kyllä päästä selailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kirja oli kyllä ihan hyvä ostos. Sopivasti saa siitä vinkkejä silloin, kun ei keksi mitä kissoille seuraavaksi opettaisi.

   Poista
 5. Voi miten ihanasti Roope juttelee temppua tehdessään <3 Hyvä pojat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Roope on yleensä kyllä hiljainen kissa, mutta naukui temppua tehdessään närkästyneenä sitä, että joutui olemaan ensin yksin vessassa kun Ilmolle syötettiin herkkuja.

   Poista
 6. Hienosti menee! Olette harjoitelleet ahkerasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime kuu ei ollut ihan niin ahkera kuin edelliset kuukaudet, mutta ainakin saatiin jonkinlaista aktivointia pidettyä yllä.

   Poista
 7. Hienosti pojat temppuilee.
  Pena ryntäsi kuin tuulispää olkkarista makkariin kun alkoi Roopen ääni kuulua videolta. :D

  VastaaPoista
 8. Ihan mahtavasti! ♥ Tuosta tuskin menee ainakaan Ilmolla kauaa kun temppu sujuu jo ilman käsimerkkiäkin. :)

  VastaaPoista