sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Pyörremyrsky keittiössä

Viime viikko sujui kutakuinkin rauhallisissa ja tavanomaisissa merkeissä. Mitä nyt eräänä päivänä pieni pyörremyrsky oli pyyhkäissyt keittiön läpi ja siivonnut ikkunanlaudalla olleen orkidean ja muutamat A4:set lattialle.

Henkilökunta epäilee, että tuhotöiden takana saattaa olla pieni Ilmo, joka on päätynyt siihen lopputulokseen, että radikaalimmat kokeet uuden sisustuksen suhteen kannattaa tehdä henkilökunnan poissaollessa. Mitään Ilmo ei kuitenkaan tunnustanut, vaan pysytteli muina kissoina kiltisti poissa tieltä, kun henkilökunta siivosi orkideanjämät lattialta.

Mitään oo koskaan tehnyt


Koska Ilmolla on tuntunut olevan muutenkin viime aikoina ylimääräistä energiaa, päätti henkilökunta käväistä kissan kanssa pihamaalla, ensimmäistä kertaa Helsingissä. Jo pelkkä portaikko sylissä makoillessa oli uusi ja sen verran jännittävä juttu, että Ilmo availi ääntään kainalossa melko lujaa. Pihalla kissa kuitenkin rauhoittui aika nopeasti. Ilmo käveli vähän ympäriinsä ja pureskeli innostuneena ympäröiviä varpuja. Ilmolla oli myös lempihiiri mukana, joten pääsimme jopa kymmenisen metriä eteenpäin, kun Ilmo liikkui mielellään hiirulaisen kanssa samaan suuntaan.

Peura,, ei kun kissa ajovaloissa


Ulkoilun jälkeen Ilmo olikin vähän rauhallisempi, joten pieni maiseman vaihdos hetkeksi taisi tehdä terää.

"Huooh nyt nukuttaa!Roope puolestaan on ottanut koko viikon rauhallisesti keräten voimia tuleviin koitoksiin. Kissoille tulikin nyt viikonlopuksi ensimmäistä kertaa hoitaja, kun henkilökunta lähti kahdeksi yöksi reissuun.
Jännittävää nähdä, kuinka viikonloppu uuden hoitajan kanssa sujuu.
Roope: paras unikissa


15 kommenttia:

 1. Ehkä se ei ollutkaan Ilmo vaan SE, joka vierailee säännöllisen epäsäännöllisesti kissakodeissa tekemässä tuhojaan... Viimeksi SEN touhuista taisi kirjoitella KissaKaramellin ja kaverien emäntä tuolla http://justkittying-melike.blogspot.fi/2015/05/achtung-varoitus-warning-huomiohuomio.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, näyttää tosiaan siltä, että SE on ollut asialla! Pitääpä olla tosi tarkkana, ettei SE pääse uudestaan yllättämään.

   Poista
 2. Pieni Ilmo-parka on selvästi ihan viaton, näkeehän sen jo ilmeestäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmolla on kyllä melkein aina sellainen "Ai minäkö muka? Mitä minä oon nyt tehnyt?" -ilme :) Varsinkin, jos sen yllättää vaikkapa makoilemasta lavuaarista tai keittiön pöydältä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Juu, Ilmo ei ole varmasti käynyt lähelläkään tuota orkideaa. Yksikään karva tai tassu hipaissut sitä.

   Poista
 4. Ei ollut kissa, kissat on syyttömiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus kyllä orkideat ovat ihan itsekseenkin hyppineet alas ikkunanlaudoilta. Muutaman kerran tätä on tapahtunut ennen kissojakin. Ensin pitää vaan kasvattaa tarpeeksi painavat kukkavarret.

   Poista
 5. Ilmolla on liian viaton ilme. Se yrittää selvästi salata jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jotain hämärää kyllä työpäivän aikana tapahtui, josta Ilmo tietää enemmän kuin henkilökunta.

   Poista
 6. Hups. :D Jos Ilmo kehtaa tunnustaa, hän voisi ryhtyä ihan ammattisisustajaksi, selkeästi harkittua ja hyvinsuunniteltua sisustamista! Ja ihanaa, että Ilmo tykkäsi ulkoilusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Rumahan tuo orkidea oikeasti oli. Moneen kuukauteen enää kukkinut.

   Poista
 7. Joko teillä on käynyt SE, tai sitten Ilmo on meidän kissojen kanssa samaa mieltä. Ikkunalaudat on tarkoitettu kissoille, eikä kasviksille. Ei kasviksilla ole silmiä, ei niiden tarvi nähdä ulos! Ulkoilu on onneksi väsyttävää puuhaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä totta. Henkilökunta onkin ollut aina melko laiska kastelemaan kasvejaan, ja luopuikin jo hyvillä mielin kaikista myrkyllisistä yksilöistä ennen kissojen tuloa. Jos kissat päättävät, että lopuistakin täytyy päästä eroon, niin olkoon vaikka sitten niin.

   Poista