sunnuntai 21. kesäkuuta 2020

Painajainen mysteeripahvilaatikossa

Näkevätköhän eläimet unia? Ainakin kissoja tarkkaillessa näyttäisi siltä, että Roopella ja Ilmolla on ihan oma unimaailmansa. Kissat liikuttelevat usein jalkojaan nukkuessaan ja joskus myös säksättävät samaan tapaan kuin ulkona pensaissa hyppiville linnuille. Kerran eläinlääkärireissun jälkeisenä yönä Ilmo maukaisi kovaäänisesti Mauuuuu, johon henkilökunta heräsi kykenemättä nukahtamaan enää uudestaan, Ilmon tuhistessa tyytyväisenä vieressä sikeässä unessa.

Tämänkertainen kissavideo kuvattiin jo joskus viime lokakuussa, mutta vaati sen verran editointia, ettei meinannut millään nähdä päivänvaloa - ennen kuin nyt. Minielokuvassa seikkaillaan Ilmon unimaailmassa, jossa kissa löytää olohuoneesta mysteeripahvilaatikon ja sujahtaa sisään... ja kuinkas sitten käykään.
Mysteeripahvilaatikko
Pikku-Ilmosta tuli vielä minimpi!
Elokuvan ohjaajana toimi luonnollisesti Roope. Tässä kissa vahtii, että editoinnin lopputulos täyttää ohjaajan vision ja laatuvaatimukset

Lopuksi sitten itse videoon:


7 kommenttia:

 1. Hui, jos noin kävisi! Raksut olisi niin isoja ettei jaksaisi syödä kuin ehkä yhden! - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Paitsi että sehän ois oikeastaan hyvä juttu, kun ois aina valtavasti ruokaa tarjolla.

   Poista
 2. Roope, me tilataan sulta vähemmän jännittävä leffa seuraavaksi. Meitä jänskätti kovin kattoa miten Ilmon käy. Palvelija kyllä yritti kertoa, että se on vaan unta...
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kaikki päättyi kuitenkin hyvin ja laatikko ei syönyt Ilmoa :)
   -Roope

   Poista
 3. Ilmon herääminen oli niin huippu ja realistinen, kunnon "wtf" -ilme ja hengitys. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin kutsua tuossa nukkuvaa Ilmoa nimeltä ja kissa heräsi heti, että "mitä, minä, missä, ruokaa?" :D

   Poista
 4. Huh, mikä elokuvaelämys jälleen kerran! Täydet pisteet käsikirjoituksesta, näyttelijäntyöstä ja editointitaidoista!<3 Ilmo Ihmemaassa! :) Onneksi loppui hyvin eikä Ilmo jäänyt miniksi!

  VastaaPoista