sunnuntai 10. toukokuuta 2020

Piilosilla kissojen kanssa

Toukokuu tulla tupsahti ja henkilökunta on ollut jo kohta kaksi kuukautta lähes pelkästään kotioloissa. Muita ihmisiä ei olla tänä aikana tavattu, mutta tylsyys ei ole siitä huolimatta päässyt iskemään. Jos on ollut liian monta rauhallista päivää perätysten, ovat Ilmo ja Roope järjestäneet ihmisille taukojumppaa availemalla kaapinovia ja käymällä syömässä pöydälle jäätymään jätettyä ruokaa.

Yhteiselon sujuvuuden takaamiseksi kissojen kanssa on tullut leikittyä tavallista enemmän. Samalla on pitänyt keksi uusia tapoja aktivoida, kun alkaa kyllästyttää ne samat vanhat jutut - temppujen tekeminen, herkkujen piilottaminen ja lelujen heittäminen.
Roopen ja Ilmon "antaisitko pliis jo herkkuja" - ilmeet
Nyt viimeisimpänä kokeiltiin leikkiä piilosta ja hippaa. Piilosilla olo sujui ja siitä syntyikin mainio video. Oli hauska katsella jälkikäteen, mitä kameralle tallentui, kun peiton alla lymyillessä ei oikein nähnyt, mitä huoneessa tapahtui.

Hippaleikin idea oli vähän haastavampi selittää kissoille, mutta Ilmo jaksoi siitä huolimatta kävellä yllättävän sinnikkäästi keittiösaarekkeen ympäri kävelevän henkilökunnan perässä.Nyt täälläkin tuli viikonlopun aikana tiedote, että rajoituksia höllätään ja elämä alkaa palata takaisin kohti normaalimpaa. Toivotaan, että virus saataisi pysymään kurissa eikä leviäminen enää kiihtyisi.

9 kommenttia:

 1. Ihanat leikit! Pepsi rakastaa myös hippa-ja piiloleikkejä kanssani. Tosin tuossa keittiösaareketta kiertäessä se olisi ehkä alkanut ovelaksi ja vaihtanut yhtäkkiä suuntaa ja yllättää minut takaapäin. Kokeilkaapas pojat! - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepsi on selvästi harjaantuneempi leikkijä kuin Ilmo. :) Pitääpä vihjata kissalle, että voisi joskus kokeilla, mitä tapahtuu, jos vaihtaa suuntaa.

   Poista
 2. Ihana toi piilosilla leikki ♥ Hyvin pojat löysi.
  Ja Ilmo jaksoi todella hienosti leikkiä hippaa tai oikeestaan peppaa, niin kuin mä ko leikin tunnen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai me ei olla kuultukaan peppa-nimestä, hauska! Joo Ilmo jaksaa yllättävän hyvin kävellä perässä, mutta en tiedä, onko kissa vielä ihan hoksannut, mitä tuossa leikissä pitäisi tehdä. Mutta sinnikkäästi kissa pysyttelee mukana.

   Poista
 3. Niin söpöjä Roope ja Ilmo, kun työnsivät lopulta yhtä aikaa pään peiton alle! <3 Nuppu ja Juju varmaan jättäisivät mut sinne ja korkeintaan köllähtäisivät päälle. :-D Täytyykin muuten tehdä se elmukelmutesti! Juitsikin tarvitsisi jo uutta puuhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tehkää, ois kiva nähdä miten Nuppu ja Juju selvittävät esteen! :)))) Pelkäsin ihan samaa piilosilla olon suhteen, mutta ehkä nuo herkut kädessä auttoivat, että kissat jaksoivat kaivautua peiton alle :D

   Poista
 4. Ihan hassua ja niin söpöä <3 :D

  VastaaPoista