maanantai 26. elokuuta 2019

Blogikissoja katsomassa

Nyt menee kyllä maailmat ihan ristiin, kun toisten blogien kissoja on eksynyt meidän blogiin!

Ihmisen konferenssimatkan toinen huipentuma tapahtui viimeisenä päivänä ennen lentoa takaisin Australiaan. Tuona lauantaiaamuna hyppäsin Triolan Tarun kyytiin ja hurautettiin meidän ensimmäiseen vierailukohteeseen, Hupsuttamoon. Jujulla oli ollut edellispäivänä syntymäpäivät, joten ymmärrettävästi kissa oli aluksi pienessä kohmelossa. On dagen efter ja sitten ovikello soi kukonlaulun aikaan ja vieraat ihmiset tulevat mokeltamaan ja silittämään siihen viereen, mitä se semmoinen käytös on??

"Menkää pois"
Onneksi Jujun ihminen tiesi, miten aamuäreän ragdollin saa piristymään. Juju pääsi ensin pakettimatkailemaan ja sen jälkeen olikin jo ihan eri kissa. Nähtiin monen monta temppua, jotka Juju osasi hienosti tehdä kaikki peräkkäin. Pääsin myös leikittämään molempia kisuja.
Malli on täydellinen ja kamera hyvä, mutta kuvaaja tarvitsisi vielä treeniä...

Toivottavasti Juju tuumailee tässä, että aikainen herätys kannatti sittenkin.

Sillä välin Nuppu makoili haaveilemassa sängyllään hyvin kuvauksellisena, mietiskellen kissojen syviä mietteitä. Vierailun edetessä sähköjäniksen akku täyttyi ja lopulta Nuppukin juoksenteli asunnossa iloisesti ympäriinsä.
Nupulla oli juuri niin pumpulisen pehmeä karva, miltä kuvassa näyttää


Sain myöskin kunnian kokeilla pitää sekä Nuppua että Jujua sylissä ja molemmat asettuivat käsivarsilleni rennommin räsynukkemaisesti, verrattuna meidän alati kiireisiin ja höseltäviin somppuveljeksiin.

Sen jälkeen hurautettiin triolaan ja siellä koko nelikko olikin jo odottamassa. Ensimmäisenä Börje.
Börje yllättyi, kun kahdella kameralla kuvasivat eri suunnista. Mihin sitä ehtii poseerata moisessa salamavalojen ristitulessa?Börje oli hellyyttävä puskijakisu, kuten myöskin alakuvassa oleileva Elli. Börjessä oli myöskin villimpi puolensa. Kissa esitteli meille blogistaankin tutun kuusivieterilelunsa ja innostui kokeilemaan, josko mahtuisi vielä kahden ikkunanlasin väliin.

Rauhallinen Elli viihtyi kaikista parhaiten siliteltävänä

Börje tasapainoilee ikkunalla Myöskin Mimmi katsoi vierailun olleen sen verran merkittävä, että madame teki kierroksen olohuoneeseen ja tervehti uusia alamaisiaan. Ottipa vastaan muutaman silityksenkin.

Madame MimmiOhjelman viihdepuolesta vastasi tietysti herra Nilsson suuremmoisella persoonallisuudellaan. Olen joskus miettinyt, että meidän kissat ovat aktiivisia, mutta voipi olla, että jäisivät kumminkin Nilssonille kakkoseksi. Näin viimein kissajuoksupyörän ihan todellisessa käyttötilanteessa ja temppujakin Nilsson osasi. Ja onhan tuo vähän reppana ulkomuotokin niin valloittava.
Tällaisia vieraita meidän blogissa tänään. Kiitoksia kyläilymahdollisuudesta, oli huippua päästä vierailemaan!

13 kommenttia:

 1. Ihan huippuvierailut olet ehtinyt käymään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kivaa, että ehti viimein edes kahden blogikaverin kissoja näkemään. Toivottavasti ensi vuonna lisää!

   Poista
 2. Voi Jujun dagen efteriä! :-D Mutta niinhän se on, että reissussa rähjääntyy, ja Jujulla oli juuri takana monen monta synttärilentoa. Molemmat karvahöpsylät olivat riemuissaan spesiaalivieraista - ja niin oli tämä kissaemokin. Täytyypä kyllä pian pläjäyttää ilmoille omiakin vieraskissakuvia. Ihana tuo Triolan jengikin - ja päästäpä sinne teille vastavierailulle Roopen, Ilmon, koalojen ja kengujen luo! :o)

  VastaaPoista
 3. Voi pojat, on teidän palvelijalla ollu sitte antoisa visiitti Suomeen.

  VastaaPoista
 4. Voi mitä kuvia, Hupsuista ja meistä ♥ ♥ ♥

  Meistä kaikista oli tosi kiva, kun päästiin hengailemaan ja kiitos vielä kerran avusta kynsien kera. Nyt olisi taas sen verran pitkää kynttä jokaisessa tassussa, että jos sä tulisit vaikka nyt viikonloppuna jeesiin ?

  Ps. Varastan häikäilemättömästi kuvat omiin arkistoihini, kun ne on niin hyviä ja erilaisia kun mun omat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku en varastakaan, kun en saa varastettua :D Tuun sit tänne aina katselemaan niitä ;)

   Poista
  2. Oi, jos joku taho maksais lentoliput, niin voisin tullakin!
   Laitoin kuvat dropboxiin ja linkin blogiisi :)

   Poista
 5. Ihana juttu ja ihanat vierailut ♥ Hienosti kaikki kisut emmänöivät ja isännöivät omilla persoonillaan ♥

  VastaaPoista