tiistai 26. maaliskuuta 2019

Oranssipäivitys ja kissat ihmisinä -video

Ensinnäkin, isot kiitokset kaikille edellisen postauksen kommentoijille. Vertaistuki helpottaa hirmuisesti!

Oranssi ei ole onneksi enää vieraillut niin säännöllisesti kuin miltä alussa vaikutti. Kissa paralla on kovaäänisesti kilisevä kulkunen kaulassaan, niin pari kertaa onnistuimme sen ansioista häätämään kissan pois ennen kuin Ilmo huomasi tunkeilijaa.

Sen jälkeen takapihan aitaan ilmestyi muutama kiukkuinen graffiti:
"I wuz here"
Lorotus lähikuvassa ja kissan käpäläjäljet vasemmalla


Mutta sitten, kun jäljet hinkattiin irti kloriittilla, ei kissaa ole kumma kyllä näkynyt pihalla. Pari kertaa olemme kuulleet kaukaista kilinää ja toisella kerralla Oranssi tähyili kauempana toisen talon katolla, mutta ei lähestynyt enää meidän pihaa.

"Hoh, aina henkilökunta luulee, että kaikki on niiden ansioita. Eipä ne kuule edes tiiä mitä tapahtui sillä välin, kun olivat lomailemassa kissanhoidosta siellä töihin-jutussa..."


Huh, helpotus? Toivotaan! Ja jos tulee vielä, niin seuraavaksi hankintalistalla on automaattinen vedenruiskauttaja.

***

Asiasta iloisempaan. Viime viikolla innostuimme taas kuvaamaan videota. Tämänkertainen pätkä vaati vähän enemmän näyttelijäntaitoja ja roolisuorituksia hiottiinkin viitenä eri päivänä, ennen kuin ohjaaja hyväksyi lopputuotoksen. Toki kissojen kanssa kuvaussessiot ovat lyhyitä samaan tapaan kuin koulutushetket, jotta kiinnostus säilyy yllä.

Ilmo: "Tällainen ilme sitten seuraavassa kohtauksessa!" Roope: "Zzzzzzz"
Pääroolin nappasi tällä kertaa Ilmo, koska hyöri ja pyöri siihen malliin, että tarvittavat liikkeet tallentuivat nauhalle, kun vaan tarpeeksi monta kertaa yritti. Joka päivä toistuva pukeutumisjuttu ei kuitenkaan ollut Ilmon mieleen. Tulevaisuuden pätkiä varten onkin työsuojeluvaltuutetun kanssa sovittu, että jos valjaat pitää laittaa päälle sisätiloissa, niin Roope saa hoitaa sen homman.6 kommenttia:

 1. Ihana video ♥ tuo on niiiiin ihmistä!

  VastaaPoista
 2. Eiiiih! En kestä, miten mahtava video!♥ Harmi, että oscarit jaettiin vasta vähän aikaa sitten. Nyt oli nimittäin hieno suoritus varsinkin Ilmolta! :-D Hihittelin täällä ääneen. We want more, we want more!

  Onneksi oranssi on pysytellyt etäämmällä. Ei ole kiva, että tullaan graffitoimaan toisten seinää tai mouruttamaan toisten kisuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Eilen se kävi taas pitkästä aikaa takapihalla pyörähtämässä, mutta Roope oli ikkunavahtivuorossa eikä onneksi ollut moksiskaan. Ilmo kiukustuu paljon nopeammin.

   Videoita on kyllä hauska tehdä. Toivottavasti ois taas lähiaikoina aikaa kuvata lisää.

   Poista
 3. Onpas graffiti! Ei jää kisun mielipide epäselväksi.... Tosi hyvä, että käynnit vähentyivät ja toivottavasti sama meno edelleen. Tai mieluiten: ei enää lainkaan merkkejä kisusta.

  Todella upea ja hauska video! Taidokasta tietokoneen- ja tassujenkäyttöä Ilmolta, siellä on hyvin seurattu ihmisten puuhia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja joo, Ilmo on tarkkaavaisesti opetellut jo monen vuoden ajan, mitä ihmiset oikein kaiket päivänsä puuhaa.

   Poista