perjantai 2. helmikuuta 2018

Tassuhaava

Voihan viiksikarva! Juuri kun ehdittiin hehkuttaa tammikuun alussa, että onneksi viime vuonna ei tarvinnut kertaakaan käyttää kissoja eläinlääkärissä, niin heti sattuu. 

Roopen rentoutuessa pedikyyrissään henkilökunta huomasi, että toinen takajalka ei ole ihan kondiksessa. Oikean takajalan varpaiden väliin oli yhtäkkiä ilmestynyt karvaton, hieman märkivä kohta.

Ääääk, mistäs nyt moinen varpaanvälihiertymä ilmestyi?Tuota nuo varpaiden välit kuuluisi näyttää
Kissa ei onnu tai ole edes kummoisemmin nuollut tuota haavaa. Tosin Roope ei muutenkaan ole kovin herkästä hätkähtävä kissa. Jos hiekka tai ruoka yhtäkkiä vaihtuu, niin se ei juuri Roopen elämää hetkauta suuntaan tai toiseenkaan, joten mitäpä pieni ongelma jalassakaan. Kyllä iso kissa kivun kestää. Ilmo taas on ihan toista maata. Todennäköisesti kissa hoippuisi dramaattisesti kolmella jalallaan tai makaisi kyljellään maukuen mollisävyisesti "kurrrnauuuuu". 

Koitettiin putsata haavaa, mutta sen verran hankalassa paikassa tuo on, että huomenna menemme eläinlääkäriin. Olisi myös hyvä tietää, mistä tuollainen on tullut, mutta tärkeintä ennen kaikkea saada tassu kuntoon. 

7 kommenttia:

 1. Auts! Ajattelitko saada vähän extrahuomiota? Jos niin, niin tylsää kun vievät eläinlääkäriin - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Extrahuomio ois kivaa, mutta ei tällä tavoin toteutettuna :(

   T: Roope

   Poista
 2. Voi harmi! Nuppu lähettää täältä tsempit - se kun on varpaanväliprobleemien mestari! :-o Onneksi nuo paranevat yleensä helposti. Meillä on auttanut putsaus ja Isaderm Vet -voide, mutta sitä ei kyllä ilman reseptiä saa, joten varmasti hyvä käyttää Roopea näytillä. Nauroin kyllä vähän Ilmo-kuvaukselle. :-D Toiset ovat vähän herkempiä kuin toiset! Meillä Juju on se drama queen. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nuppu tsempeistä ja hyvä tietää, että paranee nopsaa, vaikka onkin hankalassa paikassa. :) Ja Ilmo lähettää terveisiä toiselle drama queenille :D

   Poista
 3. No voihan varvasväli! Toivottavasti paranee nopeaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, eiköhän se siitä. Henkilökunta vaan hössöttää, kun ei ole ennen tuollaista ollut. Kyllä tämä tästä.

   -Roope

   Poista
 4. Voi höh! :( Meillä oli tuollainen Rakulla vuonna 2014 ja saatiin siihen antibiootti ja joku parantava voide, jota en tähän hätään muista. Viime vuonna Raku nuoli alueen taas kaljuksi syystä tai toisesta, mutta kun en tehnyt asiasta numeroa, niin välikkö parani itsestään.

  VastaaPoista