sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Pieni kesäloma

Hyvää joulua ja alkavaa vuotta 2017!

Täällä on juuri kesälomakausi meneillään. Joulukaan ei ollut kovin tavanomainen. Yhtään rapisevaa juttua ei saatu, koska posti tuli tooosi hitaasti Suomesta ja kaikki lahjat saapuivat vasta uudenvuoden jälkeen. Joulupukki toi jouluna kissoille kuitenkin pienet leluhiiret, joilla erityisesti Ilmo innostui leikkimään.

Ilmo kantaa karanneen hiirulaisen takaisin pesään

Suukko hiirelle
Uudenvuoden jälkeen postissa tuli kissoille vielä Suomesta saakka yksi lahja, joka oli pieni kilisevä heijastinpanta. Pannalle saattaisi tulla käyttöä, jos meillä olisi joskus oma piha, jossa olisi kissan karkaamisen estävä aita ympärillä. Katsotaan, katsotaan (ainakaan ihan lähiaikoina ei ole vielä suunnitelmissa).Uudenvuoden jälkeen henkilökunta lähti neljäksi yöksi matkoille, joten kissoille piti keksiä jokin hoitopaikka. Onneksi noin puolen tunnin ajomatkan päästä löytyi ihan mukava kissahotelli, josta löytyi Ilmolle ja Roopelle oma "double suite" jaettavaksi 15 eurolla/yö. Mikä parasta, kissojen suitessa oli myös pieni ulkotarha. Kun henkilökunta haki kissoja takaisin kotiin, kuului muutamasta naapurihäkistä omia ihmisiään kaipaavien kisujen maukaisuja, mutta Roope ja Ilmo olivat molemmat tyytyväisinä ulkotarhassaan naksuttelemassa linnuille ja tulivat vasta pienen houkuttelun jälkeen takaisin sisälle.

"Äh, loma loppui, eikä kokolattiamatto korvaa nurmikon tuntua tassuissa. Voitaisko päästä takaisin sinne hotelliin?"
13 kommenttia:

 1. Hyvä uutta vuotta sinne kesän keskelle :)

  Olipa todella hyvän hintainen hotelli kissoille, joissaintuntuu hinnat olevan yhtä kovat ihmisten lomamatkat :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olin kyllä helpottunut hinnasta, kun kissat pitää saada jonnekin hoitoon myös tulevien Suomimatkojen ajaksi. Kotimaassa oli se hyvä puoli, että sisarukset asuivat samassa kaupungissa ja pystyivät melko usein hoitamaan kissoja.

   Poista
 2. Kiva kuulla teistä taas! Sehän oli oikein luksus-suite, kun oli oma piha ja tiputkin kaupan päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piha oli kyllä tosi kiva! Saisi olla täällä kotonakin.

   Poista
 3. Vaikuttaa kivalle kun pääsitte pihalle! Ihanaa uutta vuotta sinnekkin päin maailmaa ❤️

  VastaaPoista
 4. Wau, edullisen ja hyvän kissahotellin löysitte. Joko muuten ruokailuun on löytyny ratkaisu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ollaan syötetty noin puolet raakaa ja puolet teollista. Lisäravinteista meillä on kalsium, sinkki, kalaöljy ja multicat, mutta sopiva jodinlähde puuttuu vielä, niin ihan kokonaan raakaruokintaan ei olla ainakaan vielä siirrytty. Teollisena ruokana enimmäkseen Ziwipeakia ja sitten kokeiltu Ivory Coatin kuivaruokaa. Noissa paikallisissa kuivaruuissa on ihan hirmuisen pieni lihapitoisuus, esim. Applaws jota syötettiin Suomessa, sisältää täällä vain 50% lihaa (Suomessa sama pussi 80%)! Ziwipeak on poikkeus, mutta tuon merkin kuivaruoka onkin sitten tosi kallista.

   Poista
 5. Hyvää alkanutta vuotta teille! Ihana kuulla kuulumisia sieltä kaukaa, ei ole montaa päivää, kun justiin parin bloggarin kanssa mietittiin, että mitähän teille kuuluu :D .

  VastaaPoista
 6. Katkerana totean, että mullekin kelpaisi se ruoho tassujen alle. Viikonlopulla piti taas potkiskella inhaa ja kylmäälunta irti takatassuista. Lapissakin on päivän pituus jo tuollaiset puolisen tuntia. Ehkä valo vielä joskus voittaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kesä sieltä vielä tulee :) Lumi on kyllä ikävää, mutta ainakin pääsit ulos nuuhkimaan raikasta ilmaa.

   Poista
 7. Niin, no, Australiassahan on kaikki nurin päin. ;) Tosi hyvä hinta noin hyvän kuuloisella kisuhotellilla!

  VastaaPoista