perjantai 16. syyskuuta 2016

Kaksivuotissynttärit

Voi pojat, mehän ollaan jo 2-vuotiaita. Tuntuu kuin edellisestä synttäripostauksesta olisi vaan hetki aikaa!

Synttäreiden kunniaksi Ilmo-kissa pääsi haastateltavaksi. Kissa ei oikein arvostanut henkilökunnan hölmöjä kysymyksiä ja lopussa Ilmo toteaakin, että laita se kamera jo pois.2-vuotispäivän kunniaksi teimme myös listan siitä, miten olemme vuodessa muuttuneet verrattuna 1-vuotiaaseen Roopeen ja Ilmoon:

1. Olemme yhä enemmän sylikissoja

Nuorempina meillä ei ollut aikaa ollenkaan istuskella kenenkään sylissä, mutta nykyisin se on ihan parasta ajanvietettä!
Ilmo syleilemässä
2. Hampaissa on hammaskiveä

2-vuotissynttäreiden kunniaksi pitäisi varata aika ensimmäistä kertaa hammaskiven poistoon. Hampaita on pesty jonkin verran, mutta se on kaikkien mielestä vähän kurjaa puuhaa, niin jotenkin kummasti se aina unohtuu... Sairauksia meillä ei onneksi ole ollut. Toivotaan, että näin olisi jatkossakin. 


3. Olemme ihan hitusen laiskempia ja kookkaampia

Meistä on tullut ihan aikuisen kissan kokoisia ja vähän rauhallisempia. Pyykkitelineen päälle ei tulisi enää mieleen hypätä. Iltarallit toki ajetaan vielä ihan entiseen malliin.

Päiväpesulla4. Meillä on vähän eri koukut kuin vuosi sitten 

Ilmo ei enää vihersisusta ihan niin paljoa kuin nuorempana, minkä voi toki selittää se, ettei jäljellä oikeastaan olekaan enää muuta kuin pari parvekkeella kissoilta turvassa olevaa tomaattia.. Roope ei enää levittele leipäpusseja lattialle, mikä voi toki johtua siitä, että henkilökunta on viimein oppinut piilottamaan kissoilta kaikki muovipussit.

Tilalle on tullut uusia harrastuksia. Erityisesti aamuisin Ilmo mielellään tiirikoi auki kaapinovia ja ottaa torkut mahdollisimman pehmeän ja karvoja puoleensa vetävän vaatekappaleen päällä. Roope taas on vaihteeksi omaksunut aamuisen herätyskellon roolin: Ensin oven takaa kuuluu "PAM PAM PAM skriits skraats" ja kun liukuovi on viimein avautunut, tulee kissa isosti kehräten tökkimään kuonollaan poskeen, jos ruoka ei ole ollut riittävän nopeasti kupissa.

5. Juttelemme enemmän

Kuten synttärivideoltakin näkyy, erityisesti Ilmon ilmaisuvoima on kehittynyt ja keskusteluja käydään muun muassa aamuisin ja iltaisin ennen ruoka-aikaa.

16 kommenttia:

 1. Valtavan hyvää synttäriä molemmille söpöiset pojat!

  VastaaPoista
 2. Onnea pojat! Olipa hyvä haastattelu Ilmo!! Vastasit juuri oikeat vastaukset (kaikkeen ei kannata vastatakaan vaan on politiittinen) - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, ei nyt noihin outoihin ja monimutkaisiin kysymyksiin kannata vastata, vaan myhäillä hiljaa.
   -Ilmo

   Poista
 3. Oikein paljon onnea Roope ja Ilmo!! Kiva jutteluhetki :) Vähän aikaa piti miettiä vastausta siihen, onko elämä kivaa.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset :) Joo, tuommoiset kysymykset pitää miettiä monelta kannalta ennen vastausta.

   Poista
 4. Hyvää syntymäpäivää Roope ja Ilmo! Ilmolla on sievä jutusteluääni ja Roope-herätyskello on hyvä varaherätin, jos oikeasta herätyskellosta loppuisikin yllättäen virta. Hammaskivi on kurjaa, mutta kyllä siitäkin onneksi eroon pääsee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, ja kiitoksia! Varaherätyskello voi tulla joskus tarpeeseen ja näyttää usein viikonloppuinakin toimivan täsmällisesti klo 6:30.

   Poista
 5. Onnea Roopelle ja Ilmolle! :) Hellyttävä haastattelu! <3

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea. Olette tekin nyt päässeet miehen ikään! Mitä, ettekö saakaan nukkua ihmisten sängyssä, kuten minä. Veljenne Paavo roopeilee myös aamuisin oven takana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja terkkuja Paavolle <3 Me ollaan totuttu nukkumaan oven ulkopuolella, mutta saadaan kyllä se tosi kätevästi tassuilla auki.

   Poista
 7. Myöhäiset, mutta suuuret onnittelut ihanuuksille! ♥ Ihana Ilmo kun pysähtyy haastettelun ajaksi ja heti sen loputtua lähtee taas liikkeelle ja voiiiiiii mikä halipula! :D ♥

  VastaaPoista