keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Kutistuvat korit raapimispuissa

Ihmeellisen huonoa laatua nämä saksalaiset raapimispuut. Maaliskuussa me molemmat mahduttiin ihan sujuvasti tuon isomman puun riippumattoon.Nyt yritetään molemmat nukkua edelleen siinä samassa riippumatossa, mutta reunat tulee vähän vastaan ja kangas venyy niin, että kohta ratkeaa. Eikä tassut mahdu sisään! Miten se on päässytkin noin kutistumaan, vaikka kertaakaan ei olla edes pesty mokomaa?

Tilanteesta harmistuneen oloinen Ilmo kuvassa oikealla

Samoin tämä meidän korillinen, pienempi puu. Tammikuussa mahduttiin ihan hirmu hyvin ja väljästi tähystämään samasta korista.

Roope vas, Ilmo oik. 
Kesäkuussa kori oli jo melko paljon pienentynyt. Mahduttiin vielä suhteellisen sopuisasti samaan koriin, mutta tassua piti jo vähän asetella ulkopuolelle.

Roope hymyilee kuvassa rentoutuneen oloisena vasemmalla. Ilmo asettelee käpäläänsä tyytymättömän näköisenä


Ja nyt tuo kori on jo ihan pieni! Vierekkäin ei mahdu olemaan millään, niin pitää olla päällekkäin.

Ilmo: "Roope pliis tee vähän tilaa!" Roope: "Zzzzzz"


Terveisiä kaikille raapimispuusuunnittelijoille: Voitteko varmistaa, että korinne eivät kutistuisi, niin mahduttaisi molemmat nukkumaan sopuisasti vierekkäin?

"Kun tarpeeksi hakee oikeaa asentoa, niin kyllä tähänkin vois nukahtaa"


18 kommenttia:

 1. Tuota, mitäs jos onkin käyny niin, että te ootte ihan vähän kasvanu molemmat isommaksi ja siksi nuo tuntuu pienemmältä?
  Ihanat söpöläiset... :D
  -ihminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä me ollaan kasvettu.. vähän ainakin, ihan vähän vaan.

   Poista
 2. Meillä ois vähän sama toive, paitsi riittäis, että mahtuis edes yksin noihin pesiin kunnolla! On kyllä kumma juttu, kun ne noin kutistuu. Te ootte kyllä supersulosia, kun nökötätte samassa pesässä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Aina, jos on joku vähänkään oudompi tilanne ja tulee vaikka vieraita käymään, niin saatetaan vetäytyä samaan pesään tarkastelemaan tilannetta. Ja usein muutenkin, kun tarvii vähän läheisyyttä. :)

   Poista
 3. No onpa huonot kappaleet teille sattuneet. Ovatkohan ne niitä ihmisten maanantaikappaleita molemmat vai miten ne nyt noin on kutistuneet?? - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on just jotain mallijuttuja tai valmistusvirheellisiä. Ei tuollainen pussukka sais noin helposti kutistua.

   Poista
 4. Tommonen kori tai pussukka kiipeilypuussa olis hieno! Tai ainakin mun mielestä olis. Oiva varmaan ei niin välittäisi, kun nukkumista varten on jo nojatuoli ja kytispaikkana keittiönpöytä. :D

  VastaaPoista
 5. Harmillista tuollainen kutistuminen! Onneksi hätätapauksessa voinee näköjään lojua vähän siinä kaverin päällä, jos tilasta tulee puute :D

  VastaaPoista
 6. Ihme juttuja! Ihanaa kuitenkin ettei kaveri jätetä, vaikka onkin vähän ahdasta! ♥

  VastaaPoista
 7. iiihana toi vika kuva. <3 :) Ja on kyllä outoja puita... Pitäskö teiän tehä joku valitus tai jotain...

  VastaaPoista
 8. Entäs jos nuo puut on kuitenkin esim. yön aikana pyöräytetty pesukoneessa ihan huomaamatta? :) Muuta selitystä en keksi, mutta onneksi läheisyys lämmittää! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No henkilökunta on kyllä niin hupsu, että ottaa välillä sen hurisevan laitteen ja koittaa syöttää tuota puun pussukkaa sille. Että ei toisaalta ihme, jos se siinä samalla kutistuu.

   Poista
 9. Onkohan teidän ihminen mahtanu huomata ku mun ihminen on laittanu teille postia???
  -Pena

  VastaaPoista