torstai 23. heinäkuuta 2015

Korvikekissoja kaukana kotoa

Ah, kesäloma! Henkilökunta lähti sen verran kauas matkalle, että Roope ja Ilmo joutuivat jäämään kotiin siitäkin huolimatta, että Ilmo poistettiin useaan otteeseen matkalaukusta ennen lähtöhetkeä. Henkilökunnan tuuraaja muutti onneksi väliaikaisesti Ilmon ja Roopen kotiin, joten kissoja ei tarvinnut viedä vieraaseen paikkaan hoitoon.

Kissoja on tietysti ollut iso ikävä. Tuntuu yksinäiseltä, kun aamulla hampaita harjatessa kukaan ei kiipeile pesualtaaseen tai yöllä nukkuessa ei löydy pehmeitä karvaolentoja jalkopäästä. Onneksi on enää viikko jäljellä ennen iloista jälleennäkemistä.

Aasiassa ei toki ole pulaa kissoista ja muutamaan lajin edustajaan täälläkin on tullut törmättyä. Kulkukissojen valokuvaamisen lisäksi kävimme täällä myös ensimmäistä kertaa kissakahvilassa.

Suurin osa reissussa otetuista kuvista odottelee kamerassa läppäriä ja muistikortinlukijaa, joten lisää tarinoita luvassa koto-Suomeen palattuamme. 
6 kommenttia:

 1. Matkoilla nähdyt kissat toisaalta ilahduttavat, mutta toisaalta tulee entistä ikävämpi omia muruja.. Kiva, jos kaukaisesta kissakahvilasta tulee kuvia; hauska tietää miltä siellä näyttää! - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kiva päästä myös vertailemaan noihin Suomen kahviloihin, kunhan nyt niissä ehtisi pistäytyä.

   Poista
 2. On se hyvä, että matkalla on edes jotain korviketta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vaikka ei se tietysti korvaa sitä tunnetta, kun voi milloin tahansa napata oman kissan syliin, tai on aamulla kaksi pientä kehräävää olentoa vastassa herätessä <3

   Poista
 3. Voi eiiiii, varmasti kamalaa jättää kisut varsinkin kun Ilmo oli noin lähdössä mukana ♥ Viikko menee suht äkkiä, onneksi siellä on korvikekisuja ja kisukahvilakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, onneksi enää muutama yö ja ainakin tosi kivaa palata kotiin, kun on kaksi karvanaamaa siellä odottelemassa :)

   Poista