sunnuntai 15. joulukuuta 2019

Keittiön sisustusmuutos ja kissa-agilityvideo

Kun muutimme toiselle asuinalueelle vuoden alussa, ilahdutti Roopea ja Ilmoa uudella reviirillään erityisesti ruuanlaittotilan sisustus. Kiintokalusteiden asettelu oli kerrankin tehty kissoja ajatellen: Jääkaapin päällä oli kissan mentävä kolo ja keittiön pöytätasojen yläpuolelle oli rakennettu oiva tähystyslokero.
Ilmo: "Mitäs ne nyt laittaa ruuaksi?"

"Ah, mikä huumaava tuoksu"
Viime kuussa henkilökunta meni kuitenkin tekemään jotain KÄSITTÄMÄTTÖMÄN PÖYRISTYTTÄVÄÄ ja peitti kissojen tähystysaseman mustalla pömpelillä! Monena päivänä Ilmo ja Roope yrittivät hypätä lokerikkoon aina vaan huomatakseen, ettei tukkeena oleva laatikko hievahtanutkaan paikaltaan. 
Joulukuu 2019: RIP tähystysasema :(
Traumasta toipuminen kesti, mutta onneksi pömpelin mukana tuli myös jotain kivaa - pahvilaatikko ja uusia agilityesteitä. Siitä innostuneena henkilökunta aktivoitui harjoittamaan pitkästä aikaa agilityä ja teimme aiheesta videonkin. (Jos katsotte videon, niin kohdassa 2:45 eteenpäin Roope suorittaa tosi hienosti kokonaista esterataa, kun takaa tuleva Ilmo hoksaa, että nyt veli saa aivan liikaa huomiota ja kunniaa ja päättääkin sitten kaataa viimeisen esteen. Voi Roopea, kun aina velikissa on terrorisoimassa toisen suoritusta.)

Ja niin, onneksi kissoilla on vielä toinen tähystyspaikka keittiössä jäljellä.Tämä taitaa olla meidän viimeinen postaus tältä vuodelta. Ensi viikolla henkilökunnan siskot tulee kylään ja tiedossa on pieni joululoma ja reissaamista lähiympäristössä. Hyvää joulua ja uuttavuotta, palaillaan taas ensi vuonna <3

16 kommenttia:

 1. Ihana estevideo Ilmo-välihauskutuksineen! :-D Mikä onnistuminen, kun korkea rengasestekin selvitettiin!! Mekin halutaan tuollainen! Kävin koiramessuilla viikko sitten, ja sen jälkeen iski agility- ja kissatanssipuuska. Täytyykin yrittää tsempata, josko saataisiin meillekin jokin jouluinen temppuvideo. Ihanaa joulua ja onnellista uutta vuotta sinne koalapallonpuoliskolle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia samoin, oli tosi kiva katsoa teidän joulutemppuvideo :)

   Poista
 2. Mitäh, teidän hylly vallattu! Hyvää joululomaa teille kaverit sinne kesään täältä synkästä pimeydestä! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!! No nyt ollaan jo totuttu tilanteeseen, mutta harmittihan tuo aluksi.
   Hyvää alkanutta vuotta myös sinne!

   T. Ilmo ja Roope

   Poista
 3. Kehtaattekin, senkin julmat ihmiset :D !!

  Uskomattomia oppimaan noin teidän pojat, ihailen ! Ilmokin, koska on tosi kekseliästä vähän kiusaa toisen suoritusta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kaikkea ne ihmiset aina keksii :(

   Kiitoksia, Ilmo on kyllä välillä aika kekseliäs saamaan hieman lisähuomiota :D

   Poista
 4. Niin hienoja ja sulavia suorituksia! Ihmiset on huomaavaisesti ostaneet teille esteet, vaikka samalla menikin toinen tähystyspaikka, mutta kaikkea ei voi saada.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ja nuo esteet olivat kyllä onneksi kiva juttu.

   Poista
 5. Kerrassaan upea video ja hienoa työtä!

  VastaaPoista
 6. Voi miten fiksuja poikia! Hyvä te!

  VastaaPoista
 7. Ihan superhieno video taas kerran! *_* Parasta, kun toinen suorittaa hypyn ja toinen kiertää. :D

  On herroilla muuten hyvät hermot, kun kestävät tuon toverin häirinnän ja jopa esteitten kaatumisen (heikkopäinen Seppo-rukka ei kestä, esteen kaatuminen on suunnilleen murhayritys ja kaikki toiminta loppuu... D: :'D).

  Ja onnittelut/pahoittelut uudesta(?) mikrosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itsekin vähän ihmettelin miten kissat eivät noista esteiden kaatumisista juuri hätkähtäneet, kun sen verran myös kolisivat kuitenkin tuota lattiaa vasten. Teki varmaan niin mieli saada noita herkkuja, ettei siinä sitten äänet tai toisen häirintä enää haitannut :)

   Poista
 8. Voi kauhiaa, tuommoinen pömpeli pilasi teidän päivystyspaikan. Onneksi sen mukana tuli sentään esterata.
  Oikein hyvää joulun aikaa teille sinne lämpöön ja aurinkoon!
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista