sunnuntai 30. kesäkuuta 2019

Väärin asennettu tirppa-tv

Me ollaan asuttu uudella reviirillämme jo viitisen kuukautta. Yksi asia tässä uudessa ympäristössä on häirinnyt Roopea ja Ilmoa kovasti, nimittäin yläkerran tirppa-tv! On käsittämätöntä, kuinka joku ihmispolo voi mokata näinkin pahasti suunnittelussa, ja asentaa lintukanavan väärin päin:

Ikkunanlaudalle mahtuu kissa kivasti, mutta alla olevista ruuduista ei näy läpi! Ainoastaan ylhäällä olevat pienet ruudut ovat läpinäkyviä, mutta niihin ei ylety, vaikka kuinka mangustoisi takajaloillaan. Ovat niin korkealla, ettei ihminenkään näe ikkunasta läpi.
Ongelma piti tietysti korjata. Käytiin kolmessa eri eläintarvikeliikkeessä etsimässä sopivaa puuta, mutta outoa kyllä, kivijalkaliikkeistä ei löytynyt yhtäkään tarpeeksi korkeaa (170-180 senttistä). Eivät ilmeisesti ole kovin suosittuja täällä. Onneksi netistä sitten löytyi sopivia, ja koska olemme tykänneet tuosta toisesta puustamme, joka ostettiin marraskuussa 2016, päädyttiin lopulta ostamaan toinen samanlainen. Vanha puu raahattiin yläkertaan ja uusi puu pääsi alakertaan sohvan kaveriksi.
Kyllä nyt kelpaa tähyillä naapuruston tapahtumia
...huomaa, että ollaan veljeksiä, kun käpälätkin ovat ihan samassa asennossa







Välillä pitää täpätä ikkunaa tassulla, kun näkyy jotain erityisen kiinnostavaa



Kaikkea jännää tuolla näkyykin, mistä ehdittiin jäädä paitsi monta kuukautta! Välillä pitää ihmisenkin nousta tuolille seisomaan ja katsoa, mitä siellä näkyy, kun kissat säksättävät niin kiivaaseen tahtiin. Tänään kävi lintu närkästyneenä hyökkäämässä ikkunaa kohti ja välillä myös joku naapuruston kissoista on hiippaillut pusikoissa.

Tällainen pusikkolähiömaisema ikkunasta näkyy
Nyt riittää kissoille tiirailtavaa

14 kommenttia:

  1. Tuossa maisemassa kulkee varmaan mielenkiintoisia tirppoja! Ekasta kiipeilypuukuvasta katsottiin että sulla on kaksi häntää :D :D - Pepsi ja Max

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaksi häntää ois aika metka juttu, mutta se toisen omistaja oli vaan vieressä makoileva velipoika. -I & R

      Poista
  2. Te ootte niin synkassa siellä puussa 😀
    Mutta hyvä, että palveluskunta tajusi asentaa kunnon telineen naapurikyttäystä varten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hetki siinä meni, mutta lopulta niillä välähti, kun monta kertaa ihmeteltiin tuossa ikkunanlaudalla, että mikä tää tällainen ikkuna on josta ei näy edes läpi.

      Poista
  3. Ihanaa, että saitte säädettyä kanavan kohdilleen. Joskus se vaatii juu apua palvelijoilta. TV-kanavien säätö kun ei oo aina niin yksinkertaista.
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
  4. Söpö tirppa-tv-töllötysasento teillä! :-D Ja kelpaahan noita maisemia katsoa - tulisin mielelläni kolmanneksi pyöräksi bongailemaan suurkaupungin vilskettä ja koaloja ja kenguruita, joita varmasti hiippailee ohi tuon tuostakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänne vuan. Hui, ois kyllä niin jännää, jos kenguru tai koala näkyisi joskus ikkunasta.

      Poista
  5. Hyvä juttu, että nyt telkkarista näkyy! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) Seuraava askel ois se, että päästäis samanlaiseen ulkotarhaan mitä teillä. -Ilmo ja Roope

      Poista
  6. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Nyt kissojen pitää kuroa umpeen monen kuukauden mennyt ohjelmisto. ^.^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, hetki tuossa on tullutkin jo tähysteltyä :D

      Poista