perjantai 29. kesäkuuta 2018

Ilmon ensimmäiset treffit

Helou Honeyboy -14,
Bella-kissa


Mai neim is Bella. I äm a veri pjuutiful cat and vuld laik to miit juu tumorou!

Ilmo kertoo: Tämä deittijuttu on paljon vaikeampaa kuin kuvittelinkaan. Aluksi en saanut yhtäkään vastausta paikallisilta kisuilta! Sitten henkilökunta vinkkasi, että ehkä ilmoitus olisi kannattanut kirjoittaa täkäläisellä kielellä. Ei ole reilua tämä. Jos kissayhteisö täällä ei ymmärrä suomenkielistä runoiluani edes tietokoneen näytöllä, niin miten hyvin menisi perille formula-aksentin värittämä kurnau?

Mietin itsekseni, että käyköhän tässä niin, että olen lopun elämääni yksin. 

Sitten jotain jännittävää tapahtui. Naapurin Bella vastasi ilmoitukseeni, ja sanoi tulevansa huomenna kylään. Ihan tuosta vaan!

Koitti huominen. Laitoin rusetin kaulaan ja kampasin viikset. 

Päivän asu
Bella saapui ja oli kauniimpi kuin olin osannut kuvitellakaan! Tosin jostain syystä kissan ilme oli vähän myrtsi, mutta ajattelin, että enköhän saa vielä kissan piristymään suunnittelemallani ohjelmalla päivää varten. 

Minä ja Bella yhteiskuvassa
Koitin piristää Bellaa. Mietin, että tekisi mieli nuolaista kissan päälakea, ja niin sitten teinkin. Bella heittäytyi maahan makaamaan, nyt vähän tyytyväisemmän oloisena. 

Söpöilyä yhdessäSanoin, että ehkäpä sisäilma on hieman liian kuuma Bellan mustalle mekolle, jolloin kissa suostui ottamaan sen pois. Mekon alta paljastui kaunis kissavartalo, mutta samalla jotenkin kaukaisesti tutun näköinen. Bellalla näkyi myös olevan rusetti kaulassa, kuten minullakin. Pohdin, että ihan niin kuin olisin nähnyt tuon rusetin jossain aikaisemminkin...

Tutun näköinen kissa?
Kaikkien onnistuneiden treffien ohjelmaan kuuluu tietysti syöminen. Pyysin henkilökuntaa tarjoilemaan meille kuivattuja lohiherkkuja samasta kupista. Bella oli kiltti kissa, ja antoi minun syödä ensimmäisenä. Jälkikäteen mietin, että olisikohan pitänyt antaa kaunokaisen syödä ensin? Bellan ilme oli hieman nuupahtanut, kun nostin kuononi ruokakupista. 


Sen jälkeen halusin nautiskella kirjallisuudesta. Luin Bellalle sitaatteja lempikirjastani, joka on Kesätuulten Cecilia. Bellan silmät alkoivat harmikseni lupsahdella kiinni jo parin sitaatin jälkeen samaan tapaan kuin pöhköllä veljelläni silloin, kun koitan ehdottaa sille kirjojen lukemista.

Ilmo: "Käytävälle tunki yhtä aikaa kaksi kissanpentua, joista toisella oli rusetti vinossa niskan puolella..." Roope: "Eiih, en kestä enää! Nyt mentiin jo liian pitkälle"


Roope: "Aika ottaa rusetti pois kaulasta ja paljastaa totuus"


Roope: "Tsihihiii" Ilmo: "Mitä, eiih. Eiiiii! Eiiii!" 

Ilmo: "Taas pientä kissaa juksattiin"

19 kommenttia:

 1. Voi ei, mikä megaluokan huijaus! Kuinka Roope kehtasi kiusata veljeään noin raa'asti. :D Treffit meni muuten ihan oppikirjan mukaan, että kyllä tuolla tyylillä jonkun kauniin kisun vielä nappaa. (Paitsi ehkä se treffikumppani olisi hyvä saada syömään ekana?) Tsemppiä Ilmo! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Ensi kerralla annan treffikumppanin syödä ensin.

   - Ilmo

   Poista
 2. Oi ei! Mikä pettymys!! Kuulosti niin romanttiselta ja se olikin vaan huijausta! Ihan väärin :/ ps. tuossa kirjassa on kyllä hyvät tarinat!

  VastaaPoista
 3. Mahtoikohan Roope olla vähän kateellinen, kun Ilmon deitti-ilmoitus herätti niin suurta ihastusta? Mitä nyt aika kaukana asustelevissa neitikissoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, saattoi olla sekin syynä. Ja kai sitä myös pelkää, että jokin toinen kissa vie kokonaan parhaan kissakaverin :(

   Poista
 4. OI EIII, ei noin saa petkuttaa toista!
  - palvelija -

  Huh, me jo pelästyttiin, että Bella vie sun sydämen.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmon sydämessä on tilaa kaikille mukaville kissoille!
   <3: Ilmo

   Poista
 5. Voi tuota villiä velipoikaa minkä jekun teki! Nyt Ilmo keksit jonkun vielä paremman huijauksen Roopelle 😺

  VastaaPoista
 6. Sattuipa osuva sitaatti noille mysteeritreffeille! :-D :-D Miten onkin pikku Cecilia tassutellut ihan toiselle puolelle maapalloa asti! :-o Hupsut ja varsinkin niiden mami kehräävät täällä seiniä tärisytttäen - vaikka vähän tietty huolestutti tuo simmujen lupsahtelu jo parin sitaatin jälkeen... :o) Toivottavasti lukukärpänen vielä puraisee somaa Bellaakin! Meibii än inglis tränsleissön vud bii niided?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inglis transleissöön vud bii kreit!
   -Bella

   Hah, Roope on vaan niin tylsä, ettei ymmärrä loistavien kirjojen päälle. Minä ja henkilökunta tykättiin tosi paljon kirjasta!
   -Ilmo

   Poista
  2. Ihanaa kuulla, että kaksi kolmasosaa viihtyi! <3 Poikkeushan vain vahvistaa säännön, ja Bellan mielipide kuullaan aaftö te tränsleissön prouses. :-D

   Poista
 7. Ai mikä ihana huijaus! Me täällä nauraa räkätetään niin, että pihan harakatkin katsoo pitkään meidän ikkunoita. :D

  VastaaPoista
 8. Aikamoinen huijaus, mutta oishan se kiva jos Ilmollekkin löytyisi suuri rakkaus blogin puolelta. Kannattaa kyllä juksata Roopea kostoksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai hitsi, tässäpä ois ollutkin hyvä idea!

   T: Ilmo

   Poista