torstai 21. syyskuuta 2017

KarvanvaihtoviikotTäällä puolen maapalloa on keväistä. Parvekkeella on taas miellyttävää kuunnella paikallisen korpin määkimistä ja aurinko paistaa mukavasti turkkiin. Enää ei tarvitse kyyhöttää tietokoneen keskusyksikön päällä, kun lämmin on jo muutenkin. Oikeastaan alkoi jo olla sen verran tukala olo, että jonnekin ne talven aikana kasvatetut ylimääräiset villat piti pudottaa:

"Oho?""Ainakin puolet mun villahousuista!"

Jos vaikka ensi talveksi kutoisi irronneesta karvasta yhdet ylimääräiset pöksyt?

10 kommenttia:

 1. Epistä! Mä lähden heti huomenna sinne lämpimään ja aurinkoon. Samalla tulee nähtyä tuo hauska määkijä livenä - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tule vaan Max! Olisi kivaa saada kissavieras kylään <3

   Poista
 2. Me tullaan kanssa sinne seuraavalla lentsikalla kevättä nuuhkimaan ja määkiviä korppeja kuuntelemaan! :-D (Juju oli juuri Nuppua mäiskimässä, kun aloin luukuttaa juutuubikorppia. Keskeytyipä kiusanteko! :-D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tulkaa ihmeessä!

   Liian järkyttävä tuo määkiminen selvästi myös kissan korville. Me ollaan jo melkein totuttu siihen, mutta silti se välillä hätkähdyttää kovaäänisyydellään.

   Poista
 3. Hih, kuulostaapa hauskalta tuo korppi! Meneeks teillä nyt sitte oikein päin karvojen kanssa, talvella kunnon kauluri ja villikset, kesällä kevyempi varustus? Meillä meinaan on just väärin päin Punkulla toi varustus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ainakin jonkin verran ollaan tiputeltu karvaa ilmojen lämmetessä. Tuntuu tosin, ettei meidän kaulurit ole vielä oikein koskaan kasvaneet ihan älyttömän pörheiksi. Enemmän ollaan tykätty kasvattaa noita villahousuja.

   Poista
 4. Ulkoilupöksyt omista villoista on hieno keksintö. Upeaa, että jossain päin maailmaa on tulossa kevät ja lämmin kesä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kivaa! Tosin tänne tuli juuri muutamaksi päiväksi takatalvi samaan aikaan, kun Suomeen palasi lämpimät kelit. Selvästi joku tasapaino täytyy säilyä tässä maailmanlaajuisessa sääsysteemissä.

   Poista
 5. On ainakin ollut lämmintä talvella! :D Tuota tahtia kun jatkaa saa ihmisväki hienot lämmittimet itselleenkin seuraavaa talvea varten. :)

  VastaaPoista
 6. Meillä päästellään villapöksykarvoja aina ja nyt varsinkin kun tulee talvi sillon pojat muuttuu kaljuksi :D

  VastaaPoista