keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Porkkanat

Kun Roope ja Ilmo saapuivat uuteen kotiinsa pentuina, oli yksi ensimmäisistä kissoille annetuista leluista pienet kissanminttuiset porkkanat. Samaiset lelut ovat nyt Suomessa käytössä muilla kissoilla. Henkilökunta hankki pienessä porkkananostalgiassa kissoille uudet porkkanat, kun sellaiset sattuivat tulemaan verkkokaupassa vastaan.
Täkäläinen porkkana on vähän suurempi ja höyheniäkin kasvattanut naattiinsa! Liekö geenimuuntelulla ollut osuutta asiaan?


Koska sekä Roope että Ilmo yleensä pitävät kissanmittuisista leluista, on parempi hankkia molemmille oma.

"Mites nämä nyt jaetaan?"

Roope innostui hetkeksi lelusta, muttei jaksanut leikkiä kovin pitkään. Mieluisampi homma oli nuolla porkkana puhtaaksi.

"Valmiina nappaamaan kii!"
"Hyvälle maistuu, nam!"
"Pysy nyt siinä, niin saan loputkin pestyä""Valmis! Lopuksi pesen tassut.""Vieläköhän siinä ois jotain nuoltavaa?"


Ilmo taas menee ihan höpsöksi kissanmintun vaikutuksesta ja jaksaa leikkiä joskus useamman tunnin putkeen. Porkana oli liian suuri kooltaan, joten sen kanssa innostus lopahti aikaisemmin, mutta pitkään siitä riitti kuitenkin iloa ja useampaan otteeseen. Kaikista parhaiten toimii pienemmät lelut.

"Koitanpa haukata siitä ensin palasen..."

"Mjauu, olipa voimakas!"
"Turkki ojennukseen"

12 kommenttia:

 1. Onneksi geenimuunnellusta porkkanasta riitti iloa. Ja taitaa vielä vastaisuudessakin tulla porkkanavillit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mukana tuli vielä putkilo kuivattua kissanminttua, joten eiköhän siitä vielä jatkossakin riitä iloa :)

   Poista
 2. Hieno geeniporkkana tai aussilajike. Mullakin oli iso porkkana , mutta mielenkiinto lopahti, kun voimakas mintun tuoksu lähti. Ja nyt taas kollina ei leikit inspiroi entiseen malliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on siellä muutenkin niin paljon kaikkea lihaisampaa saalistettavaa, että jäis kyllä meilläkin porkkanat kakkoseksi.

   Poista
 3. Meilläkin on sellanen porkkana, mut siinä ei oo noita sulkia päässä. Ollaan me molemmat leikitty sillä porkkanalla ainaki kolme kertaa.
  -Pena ja Punkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porkkanoissa on sellainen tassuille sopiva puikulainen muoto, joka sopii hyvin leikkimiseen.

   Henkilökunta aina välillä piilottaa porkkanat jonnekin kaapin perälle, niin innostus säilyy pidempään, jos on säilyäkseen.

   Poista
 4. Muhkeita ovat nuo australialaiset porkkanat! :-D Teillä on terveelliset herkut - ja harrastukset! Mistä tulikin mieleen, että loma loppuu jo, eikä me olla vieläkään kissabicattu. Mutta vielä ehtii...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooo, lomalla kuuluukin löhöillä, eikä rehkiä turhia. Syksymmällä sitten :)

   Poista
 5. Onpas siellä isot porkkanat ja karvaiset! Onneksi leikkiin riitti huvia kuitenkin hetken <3 Täällä ei jakseta yleensä leikkiä kuin ihan vähän aikaa ja sitten mennäänkin unille..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin yleensä leikitään vähän lyhyemmissä pyrähdyksissä, mutta tuo kissanminttu saa jotenkin kissat ihan ylikierroksille.

   Poista
 6. Porkkanoiden porkkana! Selvästi geenimuunneltu, höyhenistäkin näkee ja erikoinen karvapeitekin sillä. :D Voi Ilmoa kun jaksaa noin leikkiä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmo vois olla uusi Duracell -pariston mainoseläin.

   Poista