sunnuntai 28. elokuuta 2016

Kissahalaus ja suppilovahvero

Täällä taas! Lomalta paluusta on jo vierähtänyt pari viikkoa, joten aika päivitellä elokuun kuulumisia.

Parin viikon oleilu täyshoidossa sujui kissoilta ihan mukavasti ja ongelmitta. Tosin sen verran jännää vieraassa paikassa oli, että nukkuessa piti mennä vähän tavanomaista lähemmäs kaveria.
Veljesrakkauskissat
Henkilökunnan paluun jälkeen Ilmo käveli tervehtimään häntä pystyssä ja makoili sen jälkeen rennosti hoitopaikan sohvan käsinojalla, kun henkilökunta vaihtoi kuulumisia. Roopen reaktio oli ihan toinen: kissa vilkaisi lyhyesti henkilökuntaa ja käveli sen jälkeen mielenosoituksellisesti sohvan alle murjottamaan. Kupillinen ruokaa kuitenkin lepytti kissan ja illalla onneksi kehräiltiin jo ihan normaaliin tapaan.

Paluu arkeen on sujunut ihan hyvin ja viilenneet säät ovat onneksi tuoneet jotain kivaakin mukanaan: valtavan määrän sieniä! Henkilökunta on tullut välillä kotiin omituiselle haisevan sangon kanssa. Roopen ja Ilmon tehtävänä on ollut eliminoida kaikki sienten joukosta hyppivät hirvikärpäset ja muut öttiäiset.

Kissapartio valmiina toimimaan!

Koska suppilovahvero ei ollut aiemmin tuttu laji kissoille, halusi Ilmo myös tehdä hieman lähempää tuttavuutta sienen kanssa:

11 kommenttia:

 1. Ilmo onks noi nyt sun mielestä hyviä vai pahoja kun mätkit ja maistelet??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmo taisi jopa hitusen tykätä, koska yleensä kissan reaktio kaikkeen pahaan on nopea perääntyminen ja silmien siristely.

   Poista
 2. Hellyttäviä kuvia ja hassu video! :-D Ilmostahan voisi kouluttaa hyvin suppiskissan, kun sienestys näyttää kiinnostavan niin kovin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oispa vaan metsä tuossa ihan vieressä, niin pikku-Ilmon voisi ottaa mukaan!

   Poista
 3. Sieni-Ilmo! <3 Voi toista. Ei tainnut vahvero maistua kauheen hyvältä, kun piti nuolaista heti perään oman tassun makua päälle. :D

  VastaaPoista
 4. Iiiihana halikuva! <3 Mitä ihmeellisyyksiä ne ihmiset kotiin tuokaan, onneksi on ainakin yksi valpas ja rohkea kisu pitämässä turvallisuudesta huolta! :D

  VastaaPoista