sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Neljän laatikon leikki

Henkilökunnan viikonloppu sujui rattoisasti ja sisälsi juhannusreissun vähän kauemmas mökkeilemään. Kissat saivat jäädä tällä kertaa talonvahdiksi niin, että tuttu setämies kävi ruokkimassa pojat muutaman kerran päivässä. Roope ei oikein ensin lämmennyt uudelle hoitajalle ja myöskin kissan talonvahtitaidoissa on vielä hiomista, koska vieraan tultua sisään Roope koki parhaaksi piiloutua sohvan alle. Vasta muutaman kuivatun kananpalan jälkeen Roope uskalsi ryömiä piilostaan.

Hoitajan lisäksi kissoja närkästytti viikonloppuna syötetyn märkäruuan laatu (pelkkää Miamoria kokonaiset kaksi päivää!). Tylsyyksissään kissat päättivät kokeilla, syntyisikö leluhiirestä herkullisempaa ruokaa, jos sen hukuttaa vesikupissa. Valitettavasti koe lähinnä osoitti sen, että leluhiiri on kastuneenakin syömäkelvoton.


Ilmeisesti suurin osa poikien viikonlopusta oli kuitenkin sujunut mukavasti nukkuessa ja löhöillessä, koska sunnuntaina henkilökunnan palatessa molemmilla riitti energiaa. Onneksi kuluvalla viikolla oli juuri tullut postista kissoille muutama pahvilaatikko, joista koottiin oiva hiirenpyydystysrata.

Ilmo tähyilee pyydystettäviä kohteita turvapaikastaan

"Hiiri löytyi!"


"Höh, eipä ollutkaan"

Uusi yritys
Hurja saalistajakissa Ilmo nappasi hiirulaisen lopulta kiinni laatikon pohjalta
 Ilmo jaksoi pitkään pyydystää laatikkoon heitettyjä hiiriä. Roope sen sijaan oli jo tuossa vaiheessa vähän väsähtynyt ja pysytteli mieuummin poissa hiirijahdista. Lopulta, kun laatikot olivat jo kasassa matkalla roskakoriin, Roope löysi oivan paikan vetäytyä ottamaan pienet torkut.

4 kommenttia:

 1. Ihana hiirenmetsästäjä ja Roopen torkkupaikka näyttää just hyvältä. :D

  VastaaPoista
 2. Passiivisagressiivista mielenilmaisua? :DD Voi poikia, mutta vau mikä laatikkoparatiisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon kerran jälkeen hiiriä on nyt useamminkin löytyny poikien vesikupista.. Ehkä tää on vaan uusi leikki niille. :D "hiirien uittaminen"

   Poista