torstai 13. helmikuuta 2020

Kissaveljesrakkautta

Huomenna on kuulemma ystävien päivä. Sen vuoksi henkilökunta on hössöttänyt tällä viikolla ja koittanut hirveästi taltioida kameralle meidän pesuhetkiä. Kuulemma ollaan muka niin söpöjä, kun on iltapesut käynnissä.
Ilmo Roopen pestävänä oikealla
Varsinkaan nuorempina kissoina ei tykätty ollenkaan, kun ihminen koitti kuvata meidän peseytymistä. Nyt vanhempina ei oikein jakseta enää moisesta hermostua, vaikka kieli olisikin juuri toisen korvassa.
Ja välillä vaihtuu vuorot
Ja sitähän se on, kissaystävyys. Hienoja ja vähän vaikeampiakin hetkiä. Yhteisiä leikkejä, herkkuja, vierekkäin nukkumista. Toiselta ruuan varastamista, karvat pöllyten painimista, pitkiä hurinamatkoja pimeydessä. Hellyyttä, haleja ja huolehtimista.
Yhdessä jo vuodesta 2014
Toivottavasti meidän yhteinen kissataival jatkuu vielä monen monta vuotta!

Lopuksi tämän videon myötä toivotamme hyvää ystävänpäivää kaikille ruudun toisella puolella asustaville kissa- ja kissaihmisystäville.

5 kommenttia:

 1. Miten söpöä! Meillä tuollaista ei juuri nähdä. Ihanaa ystävänpäivää ❤️

  VastaaPoista
 2. Hyvää ystävänpäivää söpöläiset! <3 Täälläkään ei ihan noin rakastavasti kaveria pestä, yleensä enemmän ärtyneesti ja sitten menee puremiseksi. :'D

  VastaaPoista
 3. Ihanaa ystävänpäivää teillekin!♥ Meillä Juju haluaisi olla tuolla lailla ihanasti bestibestis Nupun kanssa, mutta Nuppua ei kiinnosta. Ja sitten tapahtuu tuo, mistä Elli tuossa yläpuolella mainitsi! :-D Mutta tänään ystävänpäivän kunniaksi katit köllöttivät melko kauan vierekkäin ennen nahinaa. Niin söpöä!

  VastaaPoista
 4. Hih, te ootta ku me ♥ Oikein hyvää ystävänpäivää komistukset ♥
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 5. Oi kuinka suloista ystävyyttä 🥰
  Varmaan se vaikuttaa, kun olette niin samiksia, ei tarvi olla mustis toisen pidemmästä hännästä tai paksummasta turkista.

  VastaaPoista