perjantai 30. elokuuta 2019

Aamupalavarkaissa (video)

Roopella on pienestä pitäen ollut melko pohjaton mahalaukku ja hyvä ruokahalu. Jo blogihistoriamme kuudes postaus oli nimeltään Rohmu-Roope ja sama meno on jatkunut näihin päiviin saakka.

Vanhemmiten Roope on laajentanut kulinaristisia kokemuksiaan myös ihmisruokiin - esimerkkinä paistetut kanamunat ja spagetti bolognese maistuvat kissalle hyvin. Henkilökunnan laittaessa ruokaa Roope tulee usein puskemaan jalkoihin ja kerta toisensa jälkeen ihmettelee, miksei kissalle tälläkään kertaa annosteltu omaa pientä annosta. Sen jälkeen Roope koittaa tulla syliin istumaan ja kehräämään, jotta saisi samalla vaivihkaa nuolaista hieman lautaselta.

Suurin vääryys koko asiassa on se, että joskus henkilökunta jättää syönnin jälkeen lautaselleen vaikka kuinka paljon herkullista kastiketta tai keltuaista, ja sitäkään ei saisi kissa nuolla pois! Onneksi ihmiset ovat melko hajamielisiä ja vahingossa jättävät lautasiaan pöydälle tai tiskialtaaseen Roopen pestäväksi.

Aina ei tarvitse kuitenkaan tyytyä syömään pelkkiä tähteitä. Vuosien harjoittelun jälkeen Roopesta on kehittynyt keinoja kaihtamaton metsästäjä. Tämänkin vuoden ajalta muistuu mieleen useampi kerta, kun on hetkeksi selkänsä kääntänyt ruoka-annokselleen ja "nukkumassa" ollut Roope on napannut sopivaksi katsomansa osaset mukaansa.

Seuraavassa aihetta havainnollistava filmatisointi:10 kommenttia:

 1. Hyvä tekniikka Roope! Minä rakastan ihmisten kanaruokia, kinkkua ja maitoa! Ihmisten ruoat on vaan niin hyviä! - Pepsi

  VastaaPoista
 2. Erinomainen leffa! Huolella suunniteltu ja tehty. <3

  VastaaPoista
 3. Kananmuna on hyvää ja se pitääkin varastaa ihmisten lautaselta!

  VastaaPoista
 4. Siis hiukka siisti yhteistyökuvio teillä. Ja kaiken lisäksi se toimii täydellisesti. WAU!
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 5. Poikien saumaton yhteistyö on kyllä ihailtavaa ja varsikin toimivaa :D

  VastaaPoista