sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Kissojen 4-vuotissynttärit (sis. synttärivideon)

Niin ne vuodet vaan rullailee eteenpäin. Tänään täytimme kokonaiset 4 vuotta.



Meillä ei ole aiempina vuosina järjestetty kissojen synttäreitä kovin pitkän kaavan mukaan. Tällä kertaa henkilökunta inspiroitui kuitenkin Jun's Kitchenin mainioista kokkailuvideoista YouTubessa (esimerkiksi tämä Sushi for Cats -video, aaaaww!) ja päätti, että tekaisee oman kissanherkkutekovideon. No, parodiahan siitä meinasi tulla (henkilökunnan veitsenkäyttötaidoissa on vielä hiomista), mutta editoinnilla saatiin kelpo tuotos kasaan.

Yhteistyö näyttelijöiden kanssa sujui tälläkin kertaa erinomaisesti. Ainut pieni välikohtaus sattui kuvauksissa, kun Roope ei tykännyt alkuperäisestä käsikirjoituksesta ja päättikin improvisoida sulkemalla Ilmon vessan kaappiin niin, että häntä jäi oven väliin. Onneksi ovi oli sen verran löysä, että sekä kissa että häntä ovat edelleen toimintakykyiset. Ensi kuvauskerralle Ilmo on kuitenkin esittänyt toiveensa stunttikissasta tai vähintäänkin vaarallisen työn lisästä.

Päätimme myös viimein perustaa oman YouTube-kanavan, koska edelliset videot on julkaistu listaamatta niitä, eli ilman kanavaa. Koska Kollinkoukkuja on kryptinen englanninkieliselle yleisölle, valikoitui meidän kanavan nimeksi Purrsome Brothers, koska eikös me olla melko Purr, Handsome ja myös Brothers. Kanavaa pääsee seuraamaan tästä linkistä ja koitan jossain välissä latailla sinne vanhojakin juttuja.

Pidemmittä löpinöittä sitten itse videoon:

22 kommenttia:

  1. Paljon onnea synttärisankareille!

    Ihana video. :D

    VastaaPoista
  2. Komeat synttärisankarit, onnea!

    Ylimääräiset lohdutusrapsutukset Ilmolle, jota taas velipoika kiusaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Isoveljet ovat välillä tosi mänttejä. Onneksi en ole pitkävihainen.
      T: Ilmo

      Poista
  3. Ihan mahtava video ja komeat synttärisankarit! Paljon onnea Ilmo ja Roope! <3

    VastaaPoista
  4. Erinomainen video! Onnea sankareille!

    VastaaPoista
  5. Onnea! Mahtava video! Hieno illallinen rusettiin pukeutuneilla komeilla juhlijoilla, vaikka haarukat ja veitset jäivät käyttämättä 😸

    VastaaPoista
  6. Suuret onnittelut komeille synttärisankareille! <3 Video on kertakaikkisen loistava, kakku näyttää herkulliselta ja pääosanesittäjät ovat selvästi mukana jutussa! (Sushi for Cats on muuten joskus katseltu täälläkin :D)

    Mutta mitä on tuo ruoka? Onko se sitä krokoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon <3

      Siellä on katsottu tarkkaavaisesti, koska ei ollut krokoa tällä kertaa. Mokoma petoeläinmuhennos meni loppumaan mypetwarehousesta, niin piti sitten ostaa saman sarjan kalkkunaa (Turkey) tilalle. Ilmolla tosin tulikin sopivasti 8 viikkoa krokotiilidieettiä täyteen, niin sinänsä kalkkunaan siirtyminen ei haitannut, vaikka olisin mieluummin tehnyt vaihdoksen vähän pidemmällä aikavälillä. Kalkkuna ei ole onneksi sen kummemin oksettanut, niin syötetään tuota taas jonkin aikaa ja sen jälkeen kokeillaan yksitellen noita yleisempiä lihalaatuja, että kestäisikö vatsa jatkossa niitäkin.

      Poista
  7. Ihan supermegapurrrsome video! :))) Onnea, Roope ja Ilmo! Sain monta yskänpuuskaa videota katsellessa (= aloin nauraa). Kylppärin tapahtumat olivat hulvattomia, ja kakunsyönti niin söpöä sottaamista - ja mitä välii, kummalta lautaselta sushikakkua napostelee?! :)))) Vitsit, kun osaisi itsekin tehdä tällaisia, mutta ei oo kameraa, ei oo videonkäsittelytaitoja - ja kotikin on ihan nukkavieru. Mutta kaksi söpöläistä kyllä onneksi löytyy, ja sehän se on tärkein lähtöpiste. ;o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia vaan! Söpöillä ja osaavilla näyttelijöillä saa melkein minkä tahansa leffan näyttämään hyvältä ja kun söpöyttä on vielä tuplasti, niin tuplahyvältä! Teidän edelliset minielokuvat on ollu tosi hyviä, lisää vaan tulemaan! :) :) Jos on vielä valaistus kohdillaan ja jaksaa hieman lavastaa tilanteita, niin hyviä niistä tulee.

      T: Siivosin ennen videon kuvaamista, mm. nuo kaikki videolla näkyvät pöytätasot ja muut piti tyhjentää, eli kameran takana oli tietysti ruma röykkiö tasoilla normaalisti lojuvaa tavaraa, jota ei jostain syystä videolla näy :-D

      Poista
  8. Olipas hieno video ja ruokapanostus! Ja kateellisena katson millä ruokahalulla pojat vetää noita ruokia.. Olisipa täälläkin tommonen ahmatti :D Onnea ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoo, kiitoksia vaan! Lohi ja kalkkuna maistuvat ihan hyvin molemmille, mitä nyt Roope taisi ehtiä syödä tuplamäärän siinä ajassa, kun Ilmo närppi annostaan vähän hitaammin.

      Poista
  9. Onnea, näin myöhässä !

    Taas kerran oikein loistava video! Heti meni yuotube-kanava tilaukseen, myöskin ton Jun's kirchenin kanava!

    VastaaPoista
  10. Myöhästyneet onnittelut!
    Teidän tähdittämiä leffoja on kiva kattella.
    - Rokkimmmit -

    VastaaPoista
  11. Kylläpä sieltä tuli pojat niin hulmuten! ♥ Ihana video kertakaikkiaan ja herkullisen näköiset kakut! :)

    VastaaPoista