sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

Hurmurikissan deitti-ilmoitus

Kurrnau te kaikki komeat kollit siellä ruudun toisella puolella, 
Täällä kirjoittelee herkkä ja haavoittuvainen kissansielu, joka kaipaa taitelijoiden ja runoilijoiden seuraa värittämään vetiseksi puurovelliksi väljähtänyttä arkeani.

Oletko sinä se Kissa isolla K:lla, joka saa sisimpäni kurnaamaan kovaa?

Asioita minusta: 
- Pitkät, polveilevat keskustelut ovat minulle tärkeitä
- Harrastuksiini kuuluu leluhiirten noutaminen ja näpsäyttely kaapin alle, laulaminen, vihersisustaminen, linnut, pohdiskelu.
- Lempielokuviani ovat The Private Life of a Cat, Aristokatit, Breakfast at Tiffany's
- Perheeseeni kuuluu velikissa Roope. Lisäksi kaksi asiansa kohtuullisesti osaavaa ihmishenkilökuntaa

Asioita sinusta:
- Olet kissaeläin
- Tykkäät pitkistä peseytymishetkistä, halailusta ja painimisesta
- Voit olla myös tyttökissa, mutta en ole ikinä ollut tyttökissan seurassa äitiäni ja siskojani lukuunottamatta, niin en oikein tiedä mitä teidän kanssa kuuluisi tehdä. 

"Kissasyliini mahtuisi vaikka NÄIN iso kissa!"Oletko sinä se kisu, jolle voisin antaa haleja ja nuolla korvasi puhtaaksi?

Kyselee Honeyboy -14

"Hihii, pöhkö Ilmo. Naamioidun laittamalla rusetin kaulaan ja kohta kirjoitan sille vastauksen!"

6 kommenttia:

 1. Hurmaava seuranhakuilmoitus 😍😍😍 Oi Ilmo! Minkähänlaisen vastauksen Roope kirjoittaisikaan 😁

  VastaaPoista
 2. Ihana Honeyboy -14! <3 Juju sai monta ruksia ruutuun: yhteistä olisi haliminen (joka yleensä muuttuu painiksi), Aristokattien fanitus ja vihersisustaminen (sekä vihersisustuksen napostelu). Lisäksi Juju on kovin taiteellinen kaunosielu, joten juteltavaa varmasti riittäisi. Harmi, että matka on niin pitkä, ettei emo päästä Juipperoa visiitille. Onneksi saattaa tulla kirje yllättävän läheltäkin! :-D

  VastaaPoista
 3. Me tätikissat hymähdetään ymmärtäväisesti, mutta ei nyt lähdetä kilpailemaan nuorten kissaneitojen kanssa 😺 Toivomme, että joku kissakaunotar lähestyy sinua kirjeitse tai ihan oikeastikin.

  VastaaPoista
 4. Ilmo rakas ♥
  Olemme ihan varmoja, että sinusta olisi Kolliksi kolmelle nuorelle naiselle. Olemme jo olleen tovin rakastuneita sinuun. Valitettavasti meistä ei voi valita vain yhtä vaan tulemme kaipaamaksi kamuksi kaikki.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 5. Olalaa! Täällä kaksi jo varttuneempaa neitikissaa sukii poskipieliä puhtaiksi ja miettii millä fontilla laittaisi deitti-ilmoitukseen vastauksen ;)

  VastaaPoista
 6. Oho, ollaanpa siellä nyt hassulla tuulella! Toivottavasti löytyy seuraa, mut toivottavasti se seura ei sit vie parhaita nukkumapaikkoja!
  -Pena

  VastaaPoista