lauantai 8. kesäkuuta 2019

Testattavana Curly Fur -metodi

Pari viikkoa sitten luimme Nupun trendikatsauksesta, että kiharat turkissa ovat jo ihan out ja turkin ploppauksen sijaan pitäisi kietoutua verhoihin. Koska täällä down underissa ollaan kuitenkin muuta maailmaa vähintään 6 kuukautta jäljessä, ovat muhkeat kiharapilvet vallanneet sosiaalisen median vasta näinä päivinä.
"Kohti kiharaisempaa turkkia"
Tätä turkinhoidon mullistavaa menetelmää piti sitten kokeilla meilläkin. Samalla huomasimme, että Curly Furin eri vaiheet ovat melkoisen monitulkintaisia ja vaikeaselkoisia. Parhaamme yritimme, mutta valitettavasti lopputulos oli kauniin korkkiruuvikiharan sijaan vain hieman kuohkeentunut somalikissan silkkiturkki:


3 kommenttia:

 1. Olet ainakin yrittänyt parhaasi ja nähnyt vaivaa; harmi että olit sitten väärää tyyppiä. Niin väärin! Elämä on epäreilua aika usein. Miksei herkkujakin voisi saada aina kun haluan? - Max

  Hi hiiiih hih hih :D Ihanasti video taas kerran. Mainio tuo facebook keskustelu :D :D - emäntä

  VastaaPoista
 2. Hmmm, se olisi voinut toimia...
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 3. Voi ei, mikä vaivannäkö eikä kiharan kiharaa! :-o Vaikka väitetään, että lähes kaikilta löytyy jonkin verran taipuisuutta. Että pitääkin sitten olla juuri se poikkeus sääntöön! Mutta onneksi Ilmo on erittäin komea suora- ja puhdasturkkisenakin! <3 (Miten kiltisti toinen olikaan pesun ajan!)

  Nuppu on vähän vinosti hymyillen katsonut, miten mä trendien perässä laahustaja ploppaan tukkaani vanhalla kissa-t-paidalla – ja valmistinpa kerran jopa pellavansiemengeeliäkin. Sitten alkoivat uudet työt ja oli pakko lopettaa täysipainoinen curlyttaminen, koska näytin sen verran räjähtäneeltä! :-D Mutta tuotteet jäivät kyllä käyttöön, koska hiukset vain tuntuvat niin paljon paremmilta nyt. Ja näin viikonloppuisin kyllä co-washaan ja scrunchy crunchitan...

  VastaaPoista